Cadde Nejat İşler'in 'Ahmet' adlı yeni filmindeki partneri kim oldu?

Nejat İşler'in 'Ahmet' adlı yeni filmindeki partneri kim oldu?

09.04.2018 - 14:22 | Son Güncellenme:

Peş peşe TMC'nin 'Bodrum Masalı' dizisi, 'Martıların Efendisi' ve 'Kaybedenler Kulübü Yolda' filmlerinde rol alan Nejat İşler, yeni bir projeye başladı.

Nejat İşlerin Ahmet adlı yeni filmindeki partneri kim oldu

Bir süredir yaşadığı Gümüşlük'ten ayrılıp İstanbul'a gelen İşler, 'Funny Baloons' imzalı 'Ahmet' filminin çekimlerine başladı. Mehmet Eroğlu'nun kaleme aldığı '9.75 Santimetre' adlı büyük ses getiren kitaptan uyarlanan filmi, Uluç Bayraktar yönetiyor.

Haberin Devamı

Filmde Nejat İşler, geçmişiyle hesaplaşan yüzündeki yarayı sakalıyla kapatan Ahmet adlı bir adamın hikâyesine hayat veriyor. Önsözü Henry James'in "İnsan kendi için yaptığı kendine uyan tasarımda, dünyadaki acıyı nereye koymalı?" olan film, 1998 yılının mart ayında Gabar Dağı eteklerinde gece çekilen bir sahneyle açılıyor.

Şiddetli kar yağışının olduğu ve alevlerin yükseldiği bir köyde Yedek Subay ve Tim Komutanı Ahmet'e 7 yaşındaki Zinar'ın "Benim babam terörist" sözünü söylemesiyle devam ediyor. Filmde Nejat İşler'in partnerini oynaması için çok sayıda kadın oyuncuyla görüşüldü. Sonunda 'Mehmed Bir Cihan Fatihi' dizisinde 'Evdokya' karakterini canlandıran Funda Eryiğit'le anlaşıldı. (Medyatava)