Gündem Nejla da kayıplar arasında

Nejla da kayıplar arasında

27.08.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Hopa’nın Sugören köyündeki evlerinde otururken sele kapılan ve engelli halası Melek Kakşi’yi kurtarmak isterken halasıyla birlikte kaybolan 19 yaşındaki Nejla Kakşi’yi arama çalışmaları dün de devam etti.

Nejla da kayıplar arasında

Derslerindeki başarısının yanı sıra gülle ve disk atma branşlarında başarıları ile tanınan Nejla’nın Mayıs 2015’te Bursa’da düzenlenen Gençler Atletizm Türkiye Şampiyonası’nda disk atma alanında şampiyon olduğu öğrenildi. Disk atma dalında gençler Türkiye birincisi olan Nejla’nın okulunda ve ilçede çok sevildiği, doğayı ve deniz sevgisiyle tanındığı belirtildi.
Nejla’nın 2013’te dönemin Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün himayesinde yürütülen “81 İlde 81 Yıldız Projesi” kapsamında Artvin’i temsilen Trabzon’daki törene gittiği bu sırada Abdullah Gül ve eşi Hayrünnisa Gül ile tanıştığı öğrenildi. Sınıf arkadaşı Kübra Aydın, “4 yıl hiç ayrılmadan liseyi beraber bitirdik. Ben üniversiteye gitmek için dershaneye giderken o sürekli antreman yapardı.
Çok iyi bir sporcuydu ve iyi bir beden öğretmeni olmak için çabalıyordu. Çok iyi niyetli, güler yüzlü ve aramızda çok sevilen bir arkadaşımızdı. Liseden mezuniyet balomuzdaki son fotoğrafımızla hatırlayacağım onu” dedi.