Cilt Bakımı Nemli ve canlı bir cildin doğal sırrı

Nemli ve canlı bir cildin doğal sırrı

25.09.2017 - 09:59 | Son Güncellenme:

İçeriğindeki vitaminler ile cildinize ihtiyacı olan nemi sağlayan ve çabuk emilimini destekleyen Bio-Oil'i mutlaka denemelisiniz!

Nemli ve canlı bir cildin doğal sırrı

Cilt yüzeyi gözle görülmeyen koruyucu bir yağ tabakası sayesinde nemin ciltten kaçmasını önler.
Kuru havaya sahip ortamlarda bu yağ tabakası nemi korumada yetersiz kalır. Her gün banyo yapmak veya duş almak, sabun kullanımı ve suyun nem emici etkileri nem kaybını hızlandırabilir.

Haberin Devamı

Nemsiz bir cilt, esnekliğini kaybeder, donuk ve ışıltısız görünür. Mevsimsel değişiklikler, rüzgar, yüksek sıcaklık, güneş ve UV ışınları cildin nemini kaybetmesine yol açmaktadır.



Nemlendirici krem ve yağlar artık hayatımızın bir parçası oldu. Özellikle cildi hassas olanlar, kaşıntı ve kızarıklık gibi problem yaşayanlar ciltlerini yumuşak ve nemli tutmak için bir diğer alternatif “cildi doğal yolla nemlendirmeyi“ tercih ediyor. Bu yüzden cilt bakımında nemlendirmek için seçilen ürünler önemlidir.

Bio-Oil, cildin doğal yağ tabakasını takviye ederek nem tutma fonksiyonunu geri kazanmasına yardımcı olur.

Ayrıca Bio-Oil, içeriğindeki diğer bir özellik PurCellin Yağı™ sayesinde bitki özlerinin ve vitaminlerin faydalarının cilt tarafından kolayca emilmesini sağlar. Aynı zamanda vücudunuzda aşırı yağlı hissini engelleyerek, bıraktığı kadifemsi parlak görünümü ile günlük rutininizin bir parçası olacak.

Yazarlar