Kültür Sanat Nermin Yıldırım ve Hakan Bıçakcı edebiyat söyleşisi

Nermin Yıldırım ve Hakan Bıçakcı edebiyat söyleşisi

14.11.2017 - 10:50 | Son Güncellenme:

Nermin Yıldırım ve Hakan Bıçakcı, 18 Kasım Cumartesi günü 14.00’te hep kitap işbirliğiyle Kuzguncuk Nail Kitabevi’nde düzenlenen söyleşide edebiyatseverlerle buluşacak. Yıldırım ve Bıçakcı, katılımcıların da dahil olabileceği “Uykuyla Uyanıklık Arasında Edebiyat” başlıklı söyleşinin ardından okurları için kitaplarını imzalayacaklar.

Nermin Yıldırım ve Hakan Bıçakcı edebiyat söyleşisi

Nermin Yıldırım, beşinci romanı Dokunmadan’ın ardından, geçtiğimiz aylarda Unutma Beni Apartmanı ve Rüyalar Anlatılmaz romanlarını da hep kitap logosuyla yeniden okurlarına ulaştırdı. Hakan Bıçakcı’nın hazırladığı, hem yazar adayları hem de okurlar için benzersiz bir kaynak olan Uydurmanın İncelikleri: Kurmaca Üzerine Kişisel Yaklaşımlar ise, hep kitap’ın “Atölye” serisinde yerini aldı. Bıçakcı’nın yazmaya dair sorularını yanıtlayan Türkçe edebiyatın güçlü kalemlerinin arasında Nermin Yıldırım da yer alıyor.

Haberin Devamı

“Uykuyla Uyanıklık Arasında Edebiyat” başlıklı etkinlikte Nermin Yıldırım ve Hakan Bıçakcı, yazmak ve edebiyat üzerine yapacakları ilham verici söyleşilerine kitapseverleri de dahil edecekler.

Nermin Yıldırım ile Hakan Bıçakcı, Nail Kitabevi’nin Kuzguncuk Edebiyat Buluşmaları kapsamında edebiyatseverlerle buluşacaklar. İkili, 18 Kasım 2017, Cumartesi günü saat 14.00’te Kuzguncuk’ta bulunan Nail Kitabevi’nde gerçekleşecek “Uykuyla Uyanıklık Arasında Edebiyat” başlıklı söyleşinin ardından okurları için kitaplarını imzalayacaklar.

Yazarlar