Eskişehir Nesine.Com Eskişehir Basket Yönetiminden Tbf'ye Ziyaret

Nesine.Com Eskişehir Basket Yönetiminden Tbf'ye Ziyaret

25.11.2016 - 17:10 | Son Güncellenme:

.

Nesine.Com Eskişehir Basket Yönetiminden Tbfye Ziyaret

Türkiye Basketbol 1. Ligi ekiplerinden Nesine. Com Eskişehir Basket Başkanı Sinan Özeçoğlu, Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu’nu makamında ziyaret etti.
Türkiye Basketbol Federasyonu’nun yeni yönetim kurulunu kutlayan Özeçoğlu, Hidayet Türkoğlu ve ekibine çalışmalarında başarılar diledi. Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Türkoğlu ise nazik ziyareti için Nesine.com Eskişehir Basket ekibine teşekkür etti.
"Eskişehir’de Türkiye Kupası veya Milli maç oynatmayı planlıyoruz”
Ziyarette kısa bir konuşma yapan Türkoğlu, “Nesine.com Eskişehir Basket taraftarıyla, şehrin sosyal ve kültürel yapısıyla Süper Lig’de olması gereken bir takım. Eskişehir Basket, basketbol camiasına ayrı bir heyecan kattı. Başkan Sinan Özeçoğlu başkanlığındaki yönetimi ve teknik kadroyu kutluyorum. Ciddi bir kadro kurarak şampiyonluk yarışı içerisindesiniz. Eskişehir’deki basketbol potansiyelini de bu sayede bir kez daha görme fırsatımız oldu. Federasyon olarak Eskişehir’de Türkiye Kupası veya Milli maç oynatmayı planlıyoruz” dedi.
Yönetim Kurulu üyesi Özgür Fetih Demirdaş ve Genel Menajer Ali Parlak da ziyarette Başkan Özeçoğlu’na eşlik ederken, ziyaretin sonunda Başkan Sinan Özeçoğlu, Federasyon Başkanı Hidayet Türkoğlu’na Nesine.com Eskişehir Basket forması hediye etti.