Teknoloji Netflix, Bright'ı film serisi haline getirmeye hazırlanıyor

Netflix, Bright'ı film serisi haline getirmeye hazırlanıyor

21.12.2017 - 11:02 | Son Güncellenme:

22 Aralıkta Netflix’e özel olarak yayınlacak Will Smith’li film Bright merakla bekleniyorken Netflix, şimdiden Bright’ı bir film serisi haline getirmeye karar verdi.

Netflix, Brightı film serisi haline getirmeye hazırlanıyor

milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Filmin şu ana kadar yarattığı etki ve beklenti çok tatmin edici ve umut veriyor. Bunu farkeden Netflix’te devam filmleri için şimdiden çalışmaya başlamış.

Genelde düşük bütçeli ‘indie’ tarzı filmler yapan Netflix, sinema perdesine uygun, Hollywood vari yapımlarla ilgilenmiyordu ancak 90 milyon Dolar bütçeli Bright’ın yıldızları içerisinde Will Smith’inde olması bu filmi Netflix’in diğer filmlerinden ayırdı.

Ayrıca Hollywood’un güvenilir bütçesine sahip Marvel’inde 2019 yılında Netflix’e benzer bir yayıncılık sistemine başlayacağını düşününce, Netflix’inde film konusunda markalaşma yoluna Bright gibi güçlü bir yapımı seri haline getirerek adım atması çok mantıklı.

Training Day’in yazarı tarafından yönetilen Bright, 22 Aralıkta izleyiciyle buluşacak. Şu an için hakkında bir inceleme bulunmayan film, beklentileri karşılayacak mı ve Netflix istediği başarıyı yakalayacak mı hep birlikte göreceğiz.