Teknoloji Netflix ücretlerine zam geldi! En ucuz kullanan ülke ise...

Netflix ücretlerine zam geldi! En ucuz kullanan ülke ise...

21.06.2019 - 15:49 | Son Güncellenme:

Dizi ve film izleme platformu Netflix, Türkiye dahil 20 ülkede abonelik ücretlerine zam yaptı. Peki Netflix'i en uygun fiyata kullanan ülke hangisi? İşte detaylar

Netflix ücretlerine zam geldi En ucuz kullanan ülke ise...

Dünyanın en popüler online içerik platformlarından biri olan Netflix, abonelik fiyatlarına zam yaptı. Şirket, yeni ücretlerini resmi site üzerinden kullanıcılarına duyurdu.

Haberin Devamı

Popüler platform bilindiği üzere üç ayrı kategoride fiyatlandırma yapıyor:

1- Temel Paket: Temel Paket'te aynı anda tek bir cihaz platformu kullanabiliyor. Pakette standart seviyede çözünürlük sağlanıyor. Temel Paket'in ücreti 15,99 TL'den 17,99'TL'ye çıkarıldı.

2- Standart Paket: Standart Paket'te ise aynı anda iki cihaz platformu kullanabiliyor. İçeriklerde 720p çözünürlüğü de kullanıcılara sunuluyor. Standart Paket'in 19.99 TL'lik fiyatı 21.99 TL olarak güncellendi.

3- Özel Paket: Aynı anda 4 cihaza kadar yayın izleme imkanı veren Özel Paket, kullanıcılarına HD ve Ultra HD çözünürlük sağlıyor. Netflix Özel Paket geçtiğimiz aylarda 39.99 TL'den satın alınırken artık 41.99 TL'ye kullanıcılarla buluşuyor.

Haberin Devamı

Türkiye, 3,11 dolarlık üyelik ücretiyle dünya üzerinde en ucuz Netflix hizmeti sunan ülke konumunda bulunuyor. Türkiye'yi 3,46 dolarlık ücretiyle Arjantin, 5,70 dolarlık fiyatıyla da Brezilya takip ediyor.