Konya Neü Köyceğiz Kampüsü'nde Doğa Yürüyüşü

Neü Köyceğiz Kampüsü'nde Doğa Yürüyüşü

14.05.2017 - 14:52 | Son Güncellenme:

.

Neü Köyceğiz Kampüsünde Doğa Yürüyüşü

KONYA (AA) - Necmettin Erbakan Üniversitesinde (NEÜ) sağlıklı yaşam için doğa yürüyüşü etkinliği gerçekleştirildi.

Haberin Devamı

Köyceğiz Kampüsü'nde düzenlenen etkinlikte konuşan NEÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker, Anneler Günü'nü kutlayarak, anneleri bir gün değil bir ömür boyu hatırlayan bir neslin çocukları olduklarını söyledi.

Şeker, "Allah cennette annelerimizle beraber bizleri cem eylesin. Annesi sağ olanlara da annelerinin kıymetini bilmelerini diliyorum. Annemizin ve büyüklerimizin kıymetini bildiğimiz takdirde ömrümüz bereketlenmiş olur. Bu vesileyle annelerimizin ellerinden öpüyor ve kendilerine sağlık, afiyet diliyorum." diye konuştu.

Kampüsün fiziki mekanının nasıl düzenlendiğini paylaşmak için böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirten Şeker, şunları kaydetti:

"Kampüsün zaman içerisinde bir sağlıklı yürüyüş alanı, sağlık ormanı şeklinde dizayn edilmesi söz konusu. Bu sadece üniversitemize değil aynı zamanda Konya'ya da hizmet edecek. Bugün ilk denemesini gerçekleştiriyoruz. İnşallah bu etkinlik geleneksel hale gelecek. Vatandaşlarımız inşaatlar tamamlandıktan sonra bu güzergahı kendilerine sağlıklı yürüyüş için alternatif bir parkur olarak değerlendirebilecekler."