Konya NEÜ TURİZM FAKÜLTESİ İLK MEZUNLARINI VERDİ

NEÜ TURİZM FAKÜLTESİ İLK MEZUNLARINI VERDİ

29.05.2016 - 12:43 | Son Güncellenme:

.

NEÜ TURİZM FAKÜLTESİ İLK MEZUNLARINI VERDİ

Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Turizm Rehberliği ve Turizm İşletmeciliği Bölümü ilk mezunlarını törenle uğurladı.
Mezuniyet Programına NEÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Önder Kutlu, NEÜ Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Raif Parlakkaya, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilal Kuşpınar ile Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdulkadir Buluş, akademisyenler ve öğrencilerin aileleri katıldı.
Fakülte Dekanı Parlakkaya ilk mezunlarını vermiş olmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, öğrencilere gelecek hayatlarında başarılar diledi. Genç bir fakülte olmalarına rağmen sahip oldukları güçlü kadroyla iyi işler ortaya koyduklarını belirten Parlakkaya, desteğini esirmeyen üniversite yönetimine de teşekkür etti. Mezuniyetin gençler için önemli bir dönüm noktasını olduğunu belirten Parlakkaya, öğrenciliğin ve öğrenmenin hayat boyu devam edeceğini de sözlerine ekledi.
Daha sonra kürsüye gelen NEÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Önder Kutlu, üniversitenin ilk mezunu olmanın zor ancak belli avantajları da olduğunu ifade ederek, “Üniversite yönetimi olarak öğrencilerimizin dezavantajlarını avantaja dönüştürmek adına birtakım çalışmalar yaptık. Umuyorum ki öğrencilerimiz iyi şekilde yetiştiler. Eminim kısa sürede iş hayatına atılacaklar ve çok başarılı olacaklar” dedi.
Konuşmaların ardından öğrenciler, başarı belgelerini protokol üyelerinin ve hocalarının elinden aldı. Öğrenciler mezuniyet sevinçlerini keplerini havaya atarak kutladı.