Editörün Seçtikleri Neutrogena Deep Clean ile ışıl ışıl bir cilt

Neutrogena Deep Clean ile ışıl ışıl bir cilt

03.09.2015 - 14:13 | Son Güncellenme:

Hormonal değişiklikvestres gibi iç faktörler ile birleşen toz, yağ ve hava kirliliği gibi dış faktörler cildinizdeki ışıltıyı yok eder. Sorunsuz ve ışıltılı ciltler için temel kural; derinlemesine temizliktir.

Neutrogena Deep Clean ile ışıl ışıl bir cilt

YenilenenNeutrogena® Deep Clean® serisi temizleyiciler, duyuları harekete geçirerek,gözeneklere derinlemesine nüfuz eder, cildi daha temiz daha ışıltılı ve sağlıklı bir görünüme kavuşturur. Temizliğin cildin her noktasında hissedilmesine yardımcı olur. Cilt bileşenlerine zarar vermeden ve kurutmadan cildin doğal ışıltısını koruyarak; ter, kir ve makyaj kalıntısının tıkadığı gözenekleri derinlemesine temizler.

Haberin Devamı

Anında ferahlatan vecanlılıkkazandıranNeutrogena® Deep Clean® Serisi, Yüz Temizleme Jeli,Canlandırıcı Kremsi Makyaj Temizleyici, Canlandırıcı Yüz TemizlemeJeli, Canlandırıcı Peeling Jel,Canlandırıcı 2’si 1 arada yüz temizleme jeli/ maske ve Canlandırıcı Makyaj Temizleme Suyu’ndan oluşur.

Neutrogena® Deep Clean® Yüz Temizleme Jeli – 200ml

Gözeneklere derinlemesine nüfuz ederek cildi kir, yağ ve makyaj kalıntılarından arındırır ve mükemmel şekilde temizler. Cildi kurutan, sertleştiren ve donuklaştıran ölü hücreleri ciltten uzaklaştırır. Derinlemesine temizlenmiş cilt, sağlıklı, ferah, yumuşak ve pürüzsüz bir görünüm kazanır. Yağsızdır, gözenekleri tıkamaz. Dermatolojik olarak test edilmiştir.

Haberin Devamı

Tavsiye edilen fiyat: 18.90

Neutrogena® Deep Clean® Canlandırıcı Makyaj TemizleyiciKremsi Formül – 150ml

Makyaj temizleyici, kremsi kıvamıyla hassas ve etkili bir şekilde cildi makyaj ve kirden arındırır. Tazelenmiş, yumuşak ve tertemiz görünen bir cilt için kurutmadan temizler. Dermatologlar tarafından test edilmiştir. Normal ve karma ciltler için uygundur.

Yüzü ıslatıp ve nazikçe masaj yaparak uygulanır. Suyla iyice durulanması önerilir.

Tavsiye edilen fiyat:18.90

Neutrogena® Deep Clean® Canlandırıcı Yüz Temizleme Jeli – 200ml

Derinlemesine temizleme etkisi ile cildi daha temiz, daha sağlıklı bir görünüme kavuşturur. Gözeneklere derinlemesine işleyerek cildi birikmiş, kir, yağ ve makyaj kalıntısından arındırır. Serinletici etkisiyle cilde anında ferahlatır ve canlılık kazandırır. Alkolsüzdür.

Tavsiye edilen fiyat:18.90

Neutrogena® Deep Clean® CanlandırıcıGünlük Peeling – 150ml

Gözenekleri derinlemesine temizler, cildinizi yenilenmiş ve canlanmış hissetmenizi sağlar. İçeriğindeki naneli ferahlatıcı formül ve mikrotanecikler sayesinde cildi; kir, yağ ve makyaj kalıntılarından arındırarak gözenekleri tıkayan ölü hücrelerin nazikçe ortadan kaldırılmasını sağlar. Cilde taze, arınmış ve enerjik bir temizlik hissi verir. Günlük kullanım için uygundur. Dermatolog tarafından test edilmiştir. Normal ve karma ciltler içindir.

Haberin Devamı

Peeling ıslakcildenazikçe masaj yaparak uygulanır. Hassas gözçevresinden uzak tutulmalı, suyla iyice durulanmalıdır.

Tavsiye edilen fiyat:18.90

Neutrogena® Deep Clean® 2’si 1 Arada Yüz Temizleme Jeli/Maske – 150ml

Esşizformülüileiki şekilde etki ederek gözenekleri derinlemesine temizler. Cildi yenilenmiş ve canlanmış hisse kavuşturur, cilt tertemiz görünür.

Günlük Temizleyici olarak kullanımı: Canlandırıcı köpük, tıkanmış gözeneklerin açılmasına yardımcı olur. Aynı zamanda ciltteki kiri, yağı ve makyajı derinlemesine temizler.

Haftalık Maske olarak kullanımı: Kil içeren formülü ile cildi kurutmadan gözeneklere derinlemesine nüfuz ederek temizler.

Dermatolojik olarak test edilmiştir. Normal ve karma ciltler için uygundur.

Kullanımı:

Günlük kullanım: Islak yüze masaj yaparak uygulanır. Hassas göz çevresi ile temas etmemesine özen gösterilmelidir. Su ile bolca, iyice durulmalıdır.

Haftalık maske: İnce bir tabaka halinde yüze uygulanır. 5 dakika beklenir. Hassas göz çevresi ile temas etmemesine özen gösterilmelidir. Suyla bolca, iyice durulanması önerilir.

Haberin Devamı

Tavsiye edilen fiyat:18.90

Neutrogena Deep CanlandırıcıMakyaj Temizleme Suyu – 200ml

Tazeleyici makyaj temizleme suyu, tek adımda göz ve yüzdeki makyajı temizlerken cildi donuklaştıran kiri nazikçe uzaklaştırır. Cilt ferahlar ve canlanır, tertemiz görünür.

Günlük kullanım için uygundur. Normal ve karma ciltler içindir. Pamuk yardımı ile yüze uygulanır.

Tavsiye edilen fiyat:18.90

Yazarlar