Cadde Nevin Şimşek hüngür hüngür ağladı

Nevin Şimşek hüngür hüngür ağladı

25.09.2017 - 18:13 | Son Güncellenme:

Kendisinden 34 yaş büyük Mehmet Ali Erbil'le yaklaşık üç ay aşk yaşadığını iddia eden 27 yaşındaki şarkıcı Nevin Şimşek, magazin gündemine bomba gibi düşen "hamilelik" haberlerinin ardından çok konuşulacak açıklamalarına yenilerini ekledi.

Nevin Şimşek hüngür hüngür ağladı

Kanal D’de canlı olarak yayınlanan 'Magazin D' programına katılan Nevin Şimşek, hamilelik sürecini ve son günlerde yaşadıklarını gözyaşları içinde anlattı.

Haberin Devamı

"ZAFER'İN GÜNAHINI NASIL ÖDEYECEKSİN?"

Bebeğini aldıran genç şarkıcı, "Hakkımda 'ağlıyor, ünlü olmak istiyor' diyecekler. Gerçekten çok sıkıldım. Ben küçük yerlerde sahne alıyorum. Bu haberlerden sonra işimi bırakacağım. İşlerim açıldığı zaman da 'bu kız böyle ünlü oldu' diyecekler. Çıkan haberler şarkıcı kimliğime zarar verdi. Hamilelik sürecinde aldatıldım. Hamilesiniz, bütün gazetelerde boy boy Mehmet Ali Erbil haberlerini görüyorsunuz. Kadınlar beni daha iyi anlar. O zaman benş neden ailenle tanıştırdın?" şeklinde konuştu.

Hamileliğini sonlandırdıktan sonra Mehmet Ali Erbil'in sosyal medya hesabından oğlunun fotoğrafını paylaşmasına içerlediğini vurgulayan Nevin, "Neyi ispatlamaya çalışıyorsun, ne yapmaya çalışıyorsun? Zafer Ali'nin günahını nasıl ödeyeceksin? Çocuklarınla fotoğraf koyarak mı ödeyeceksin? Benim karnımdaki de senin oğlundu" dedi.

Haberin Devamı