Gündem Nevşehir, Yozgat, Bartın'da bugün okullar tatil mi?

Nevşehir, Yozgat, Bartın'da bugün okullar tatil mi?

08.01.2017 - 16:41 | Son Güncellenme:

Nevşehir, Yozgat, Bartın'da yoğun kar yağışı hafta sonu etkisini gösterdi. Nevşehir, Yozgat, Bartın'da bugün okullar tatil mi sorusunun cevabı öğrenciler tarafından oldukça merak ediliyordu. Peki bugün Nevşehir, Yozgat, Bartın'da okullar tatil mi?

Nevşehir, Yozgat, Bartında bugün okullar tatil mi

Haftasonu yurt genelinde etkisini gösteren kar yağışının ardından Nevşehir, Yozgat, Bartın'da bugün okullar tatil mi sorusunu öğrenciler tarafından merak edilmeye başlandı.

Haberin Devamı

NEVŞEHİR'DE BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ?

Nevşehir genelinde eğitime 1 gün ara verildi. Nevşehir'de etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle il genelindeki tüm okullar bugün tatil edildi.

YOZGAT'TA BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ?

Yozgat'ın Yenifakılı ilçesinde eğitime 1 gün ara verildi.

Yozgat'ta da yoğun kar yağışı sebebiyle Yenifakılı ilçe merkezi ve köylerinde de eğitime 1 gün ara verildi. İlçede 5 köy yolu da ulaşıma kapandı.

Yenifakılı Belediye Başkanı Yalçın Karadavut, yoğun kar yağışının sürdüğünü belirerek, 5 köy yolunun kapalı olduğunu, okulların da bugün tatil edildiğini söyledi.

BARTIN'DA BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ?

Bartın’da kar yağışı ve buzlanma nedeniyle Kurucaşile ilçesinin tamamında ve taşımalı eğitim verilen tüm okullarda eğitime bugün ara verildiği bildirildi.

Haberin Devamı

Bartın Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, aralıklarla devam eden kar yağışı ve yoğun buzlanma nedeniyle Kurucaşile ilçesinin tamamı ile il genelinde tüm köylerde ve taşımalı eğitim yapılan okullarda eğitime 9 Ocak Pazartesi ara verildiği belirtildi.

Açıklamada, il, ilçe ve belde merkezlerindeki durumun ilerleyen saatlerde yeniden değerlendirileceği kaydedildi.