New York Moda Haftası'ndan Sokak Stilleri

New York Moda Haftası'ndan etkileyici sokak stilleri...

4 Eylül’de başlayan New York Moda Haftası tüm hızıyla devam ediyor. Dünyaca ünlü markaların 2015 ilkbahar-yaz koleksiyonları kadar, defileleri izlemeye gelen misafirlerin sokak stilleri de ilgi odağı oluyor.

Özenle hazırlanan kombinler, göz alıcı detaylar, hoş bayanlar ve mutlaka görülmesi gereken sokak stilleri, New York Moda Haftası‘nı özetleyen kelimeler aslında. 2015 ilkbahar-yaz sezonu trendlerinin belirlendiği bu günlerde, New York sokak modasında hangi trendler popüler diye bakacak olursak, ilk gözümüze çarpan beyaz ve siyah rengin hakimiyeti oluyor.

Haberin Devamı

Çiçek desenleri, kare desenler ve renk blokları da New York’lu bayanlar tarafından çok tercih ediliyor. Bol pantolonlar, midi boy etekler ve kısa üstler geçen sezondan bu yana popülerliğini hızla arttıran trendlerin başında yer alıyor. Oversized trençkotlar ve ceketler de maskülen stilden hoşlanan bayanların yine favori parçalarından.

Derin bacak ve omuz dekolteleri bayanların sokak stillerinde dikkat çekiyor. Kürkler, tüyler ve püsküller özellikle çanta ve ayakkabılarda çok tercih edilen detaylardan birkaçı. Deriler, satenler, şifonlar ve ipekler ise her zamanki gibi feminen tarzda hazırlanmış kombinlerin vazgeçilmez kumaşları arasındaki yerini alıyor.

New York sokak stillerinde ayakkabılara baktığımızda maskülen tarzda oxford ayakkabılar, spor ayakkabılar ve yüksek topuklular dikkat çekiyor.

Mulelar, bağcıklı yüksek topuklular, bootieler ve bantlı sandaletler New York sokaklarında feminen duruşun simgesi gibi adeta. Rahatlığından ödün vermeyenlerin tercihi ise yine spor ayakkabılar, bez ayakkabılar ve oxfordlar.

Çantalar da ise büyük clutchlar, omuz çantaları, kürk çantalar, küçük saplı el çantaları ve zincir saplı olanlar favoriler arasında gösteriliyor.

New York Moda Haftasından Sokak Stilleri

New York Moda Haftasından Sokak Stilleri

New York Moda Haftasından Sokak Stilleri

New York Moda Haftasından Sokak Stilleri

New York Moda Haftasından Sokak Stilleri

New York Moda Haftasından Sokak Stilleri

Daha farklı kombinlere ulaşmak için "New York Moda Haftası Sokak Stilleri" yazısına tıklayabilirsiniz.

Trendler ve güncel moda haberleriyle ilgili yazılarımın devamına "Pimood" tan ulaşabilirsiniz.