Teknoloji Nexus 6P Artık Daha Güvenli

Nexus 6P Artık Daha Güvenli

10.03.2016 - 17:54 | Son Güncellenme:

Google’ın Android kullanan en üst akıllı telefon modeli olan Nexus 6P, yayımlanan yeni güncelleme ile birlikte daha güvenli hale geldi…

Nexus 6P Artık Daha Güvenli

Farklı üreticiler ile anlaşan ve yeni akıllı telefon modellerini Motorola ve HTC gibi firmalara ürettiren Google, ilk günden beri bu kararının arkasında duruyor. Nitekim bu yıl da adı geçen bu şirketler ile çalışma kararı alan firma, karşımıza Nexus 6P ve Nexus 5X adını verdiği akıllı telefon modelleri ile çıkmıştı. Çoktan beridir satışta olan modeller, şimdilerde ise yazılım güncellemesi almaları ile gündemde. Cihazlarını güncel tutmayı ihmal etmeyen Google, daha önce 5X için yayımladığı güncellemenin benzerini nihayet 6P modeli için de görücüye çıkarmış bulunmakta. İki yeni modelin de eskiye oranla daha güvenli hale geldiğini söylemek mümkün.

Haberin Devamı
Nexus 5X, Yeni Güncellemesine Kavuştu

Açıklanan bilgilere göre yayımlanan yeni güncelleme ile birlikte birçok hatasından arınan Nexus 6P, bununla beraber çok daha güvenli bir telefon haline geldi. Bağlantı ve stabilite gibi konulara ağırlık veren Google, yeni yazılım güncellemesinde genel cihaz hatalarını, DND ileriki alarmın kaybolma sorununu, bağlantı kopmalarını ve çeşitli küçük hataları ortadan kaldırmış bulunmakta. OTA üzerinden görücüye çıkan yeni yazılım güncellemesi, MHC19I yapı numarası ile adlandırılmakta. 6P sahiplerinin bir an önce yapmaları tavsiye edilen yeni güncellemeyi cihazınızın ayarlar sekmesinde yer alan yazılım güncellemesi sekmesi üzerinden yükleyebilir ve hemen telefonunuza kurabilirsiniz.

Şimdilik yeni güncelleme hakkında elimizde bulunan bilgiler bunlar ile sınırlı. Eğer yeni bir gelişme yaşanırsa ise aktarmış olacağız, bizi takip etmeye devam edin.