Teknoloji Nexus 9 24 Saat İçerisinde Tükendi!

Nexus 9 24 Saat İçerisinde Tükendi!

07.11.2014 - 15:50 | Son Güncellenme:

Google ve HTC’nin ortak yapımı olarak nitelendirilen Nexus 9 tam 24 saat içerisinde tükendi!

Nexus 9 24 Saat İçerisinde Tükendi

Teknoloji gündeminde yaşadığı zorluklarla haber olan HTC, Google ile yürüttüğü projesinden oldukça mutlu olacak gibi görünüyor. Yurtdışında Christmas ve Kış tatili dönemine yetiştirilen düzenlenen indirimleri ile büyük bir kitlenin ilgi odağı olmayı başardı.

Haberin Devamı

Yurtdışında düzenlenen indirim günlerinin ilk gününde sadece 24 saat içerisinde stoklarını tüketen ile teknoloji severlerin ilgi odağı olmayı başarırken düzenlenen bu indirimin her Salı gerçekleştirilerek Nexus 9’un yeni rekorlara imza atması hedeflendi.

,Android 5.0 Lolipop işletim sistemi ile çalışırken standartların dışına çıkan 8,9 inçlik bir ekranıyla tüketicilerin karşısına çıkıyor. Yeterli sayılabilecek 2048 x 1440 piksel çözünürlüğe sahip Nexus 9 , 2 GB Ram, 16 veya 32 GB'lık dahili hafızası, 8MP arka ve 1,6 MP ön kamerası ile birlikte 7,9 mm inceliği sahip olması ile de oldukça beğeni topluyor.
ile ilgili büyük kar beklentisi olmamakla birlikte görülen o ki HTC, sayesinde pazara iddialı bir geri dönüş içerisinde. Google’ın gücünü de arkasına alan HTC bakalım ilerleyen süreçte Nexus 9 ’da yakaladıkları başarıyı sürdürebilecek mi? Bekleyip Göreceğiz.