Ekonomi Nidapark Küçükyalı ünlü yatırımı kaptı

Nidapark Küçükyalı ünlü yatırımı kaptı

26.10.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

ÜNLÜ Portföy Birinci Gayrimenkul Yatırım Fonu, Tahincioğlu’nun Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirdiği Nidapark Küçükyalı projesine 45 milyon liralık yatırım yaptı.

Nidapark Küçükyalı ünlü yatırımı kaptı

ÜNLÜ &Co CEO’su Mahmut Ünlü, gayrimenkul sektöründeki yatırım fırsatlarına işaret ederek, “Yerli ve yabancı yatırımcıların birikimlerine değer katacak projelere yatırım yapmaya özen gösteriyoruz. Gayrimenkul sektöründe nitelikli projeleri ile adından söz ettiren Tahincioğlu’nun Nidapark Küçükyalı projesi, bizim için doğru bir adresti. Bu yatırım ile portföy yatırımcılarına cazip getiri imkanları sunmayı öngörüyoruz” dedi.

Haberin Devamı

‘Rekor satış oldu’

Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu portföy yönetim şirketlerinin geliştirdikleri projelere yoğun ilgi gösterdiklerine dikkat çekerek, “Nidapark Küçükyalı, Emlak Konut GYO’nun kampanyasında rekor satış gerçekleştiren projemizdi. İkinci fazını yeni satışa çıkardığımız projemizin, Ünlü Portföy fon yatırımcılarına cazip getiri imkanı sunacağına inanıyoruz” diye konuştu.

Deniz manzaralı

İstanbul Anadolu yakasının öne çıkan semtlerinden Küçükyalı’da yer alan Nidapark Küçükyalı projesi; ofis ticaret-konut alanları ile birlikte okul, meydan, belediye hizmet ve park alanlarından oluşuyor.

Projede; Kınalı, Sedef, Burgaz ve Heybeli’den oluşan konut etaplarının yanı sıra 4 adet ofis kulesi bulunuyor. Nidapark Küçükyalı Kınalı etabında 2+1, 3+1 ve 4+1 seçenekleri ile toplam 296 daire yer alıyor.

Haberin Devamı

Nidapark Küçükyalı Burgaz 2+1, 3+1 ve 4+1 seçenekleriyle 328 daireden, Nidapark Küçükyalı Heybeli etabı, 2+1 ve 1+1 seçenekleriyle toplam 207 daireden, Nidapark Küçükyalı Sedef ise 1+1 ve 2+1 seçenekleri ile toplam 329 daireden oluşuyor.

Ödemeler 2019’da

Projede ‘Şimdi Al Ocak 2019’da öde’ kampanyası ile satış fiyatının yüzde 5’ini peşin, yüzde 15’ini satış tarihinden itibaren 12. ayda yaparak kalan yüzde 80’lik kısmı için ise banka kredisi kullanabilecek. 516 bin liradan başlayan fiyatlarla satın alınabilecek evlerin kredi taksit ödemeleri ise Ocak 2019’da başlayacak.