Niğde NİĞDE BELEDİYESİNDEN ÇAĞRI MERKEZİ KURSU

NİĞDE BELEDİYESİNDEN ÇAĞRI MERKEZİ KURSU

30.09.2014 - 15:53 | Son Güncellenme:

.

NİĞDE BELEDİYESİNDEN ÇAĞRI MERKEZİ KURSU

Niğde Belediye Başkanlığı ve Niğde Milli Eğitim Müdürlüğü Halk Eğitim Merkezi iş birliği ile çağrı merkezi kursu açılıyor.
Niğde Belediyesi bünyesinde kurulan NİĞMEK (Niğde Meslek Edindirme Kursları) kapsamında iş imkanı ve sertifika sahibi olmalarını sağlayan Niğde Belediye Başkanlığı, Niğde Milli Eğitim Müdürlüğü Halk Eğitim Merkezi iş birliği ile ’Çağrı Merkezi’ kursu açarak vatandaşların meslek hayatına atılmalarında öncülük etmeye devam ediyor.
Her alanda hizmetlerini kesintisiz sürdüren Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "İnsanımıza hizmet etmek ve daha yaşanabilir bir Niğde için görevimizi en iyi şekilde yapma gayreti içerisindeyiz. Talepler doğrultusunda her alanda kurslarımızı açmaya devam edeceğiz. Tüketen bir toplum değil, üreten bir toplum bilinci oluşturmak için meslek edindirme kurslarımızın açılması noktasında Niğde Belediyesi olarak her zaman öncü olmayı sürdüreceğiz" dedi.
Niğde Belediye Başkanlığı ve Milli Eğitim Müdürlüğü Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile 3 Kasım 2014 Pazartesi günü açılacak 544 saatlik Çağrı Merkezi kursu 4 ay sürecek. Kurs için başvurular Niğde Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğüne yapılacak.