Cadde Nil işbaşında baba - oğul teknede

Nil işbaşında baba - oğul teknede

10.07.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

‘KIZ Gibi’ şarkısının yazarı ve kampanyanın destekçisi Nil Karaibrahimgil, önceki gün Orkid’in kampanyasının ikinci videosu ‘#Kız Gibi Durdurulamaz’ın tanıtımına katıldı.

Nil işbaşında  baba - oğul teknede

Şarkıcı, İstanbul’dayken eşi Serdar Erener de 14 aylık oğlu Aziz Arif’le Turgutreis’teki eknelerinde sezonu açtı.

Haberin Devamı

‘Durdurulamaz olalım’

Nil Karaibrahimgil, #KızGibi kampanyasına destek olmaya devam ediyor. “Herkes kadınların ne kadar güçlü olduğunu görüyor” diyen şarkıcı en büyük dileğini paylaştı

Orkid’in geçen yıl başlattığı #KızGibi kampanyasının yüzü olan Nil Karaibrahimgil, önceki gün ikinci videosunun tanıtımını yaptı. Kampanyayla aynı adı taşıyan bir şarkı da besteleyen Karaibrahimgil, genç kızlara verdiği mesajlarla yine ‘Kız Gibi’ ifadesinin olumsuz algısını yıkmaya çalıştı. Şarkıcı, ‘Kız Gibi Durdurulamaz’ videosunun gösteriminin ardından şöyle konuştu:
“Bir araştırmaya göre kızların yüzde 79’u, toplumun onları kutulara hapsettiğini ve eğer bu engeller kalkarsa kendilerine daha fazla güvenebileceklerine inanıyor. Ergenlik, bir kızın hayatındaki en hassas dönem, o yüzden yeni aşılar yapmak lazım!”
Herkesin kadınların ne kadar güçlü, durdurulamaz ve özgüven sahibi olduğunu gördüğünü söyleyen şarkıcı, “Hepimizin kutulara kaldırmak istediği cümleler olmuştur. O kutuya gidelim ve üzerini çizelim. En büyük dileğim, hepimiz durdurulamaz olalım” dedi.