Teknoloji Nintendo’dan Yeni Türde Bir Mario Oyunu Geliyor

Nintendo’dan Yeni Türde Bir Mario Oyunu Geliyor

20.06.2016 - 15:48 | Son Güncellenme:

Bu zamana kadar birbirinden kaliteli oyunların gelişmesine ön ayak olan Nintendo, yapmış olduğu açıklama ile heyecanlandırdı…

Nintendo’dan Yeni Türde Bir Mario Oyunu Geliyor

Hem geliştirdiği oyunları ile hem de satışa sunduğu konsolları ile beraber beğeni toplayan ve milyonlarca adet satış başarısına imza atan Nintendo, şimdilerde yapmış olduğu açıklama ile gündeme gelmiş durumda. Özellikle Mario gibi ünlü bir oyun serisinin arkasında olan ve bunun yanında Pokemon, 3DS ve Wii tarzı ürünleri de hazırlamış olan deneyimli firma, yeni türde bir Mario yapımı geliştiriyor. Tamamen yeni bir tarza bürüneceği açıklanan oyunun uzun bir süre daha duyurulmayacağı ancak gözler önüne serildiği anda büyük bir heyecan yaratacağı dile getirildi. Bu sayede beklentileri bir hayli arttıran firma, açıkçası gözleri üzerine çekmiş vaziyette.

Haberin Devamı
İki Yeni Mario Oyunu Zaten Duyuruldu

Bu yılki E3 etkinliğinde sahne alan ve dikkatleri üzerine toplayan Nintendo, Mario: Color Splash ve Mario Party adında hali hazırda iki yeni oyun duyurusu yaptı. Ancak bu yapımlara ek yeni bir Mario oyunu üzerinde daha çalıştığını doğrulayan şirket, tamamen yeni bir tarzda hazırladıkları oyuna dair ne yazık ki detay vermekten kaçındı. Açıkçası bu tarz bir açıklama sonrasında merak seviyesi daha da artmış vaziyette.

Firma, Yeni Bakış Açılarına Önem Veriyor

Konuyla ilgili açıklama yapan firma başkanı, şirket olarak yeni bakış açılarına önem verdiklerini ve bu bağlamda firma bünyesine yeni, dinamik çalışanların eklendiğini belirtti. Bu sayede radikal değişikliklere ev sahipliği yapması beklenen firmanın özellikle gelecek yılki E3 etkinliğinde büyük projelerini duyurması bekleniyor.