Teknoloji Nintendo Switch'in daha küçük bir versiyonu gelebilir

Nintendo Switch'in daha küçük bir versiyonu gelebilir

18.04.2017 - 15:29 | Son Güncellenme:

İki milyonun üzerinde sattığı tahmin edilen ve Nintendo tarihinin en çok satılan oyun konsolu olan Nintendo Switch'in daha küçük bir versiyonu gelebilir.

Nintendo Switchin daha küçük bir versiyonu gelebilir

Nintendo Switch'in satış rakamları hakkında ilk bilgiler geçtiğimiz günlerde sizlerle paylaşmıştık. Şimdi ise uzmanalara göre Switch'in Mini versiyonu da gelebilir.

Haberin Devamı

Tablet tarzında olsa da kullanım açısından belirli bir yaş grubunun üzerine hitap eden ve taşınabilir olarak uzun süreli oyun oynamanın pek mümkün olmadığı Switch, bu yüzden hitap kitlesini biraz sınırlıyor. Analiz uzmanlarına göre firma önümüzdeki yıl bir mini versiyon çıkartabilir. Nintendo Switch Mini'nin 3DS veya 2DS gibi el konsollarına benzeyeceği söyleniyor. Firma, Mini ile hitap ettiği yaş grubunu düşürecek ve kullanım süresini arttıracak.

Uzmanlar tarafından ilgi göreceği belirtilen konsolun piyasaya çıkacağı tahmin edilen Mart 2018'de Mart 2019 yılına kadar 6-7 milyon adet satacağı tahmin ediliyor. Nintendo Switch'in de o döneme kadar 25 milyon civarında satacağı öngörülüyor.