Gündem Nişanlı çifti ölüm ayırdı

Nişanlı çifti ölüm ayırdı

16.09.2016 - 11:33 | Son Güncellenme:

Konya’nın Seydişehir ilçesinde nişan töreni ardından Antalya’ya dönen çiftin içinde bulunduğu otomobil, kontrolden çıkarak kayalıklara çarptı. Kazada nişanlanan 22 yaşındaki Fatmanur Çelik öldü, nişanlısı 27 yaşındaki İsmail Kerpiç ve 4 kişi yaralandı. Kazanın ardından dram çıktı.

Nişanlı çifti ölüm ayırdı

Seydişehir- Antalya Karayolu’ndaki Alacabel Mevkii’nde meydana gelen kaza nişanlı çifti ayırdı. 26 yaşındaki Erdem Bodur, yönetimindeki 26 E 8776 plakalı otomobil, iddiaya göre sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu kontrolden çıkıp, yol kenarındaki kayalıklara çarptı. Kazada, sürücü Erdem Bodur, 36 yaşındaki Elzat Bodur ve yeni nişanlanan Fatmanur Çelik, nişanlanı İsmail Kerpiç, annesi, 44 yaşındaki Muradiye Kerpiç ve babası, 54 yaşındaki Kemal Kerpiç yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Seydişehir Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yararılardan durumu ağır olan Fatmunur Çelik, Konya’ya sevk edilmek için ambulansa alındı. Çelik’in kalbi durunca ambulanstan alınarak yeniden hastanenin acil servisine götürüldü. Çelik, burada yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Hayati tehlikesi devam eden nişanlısı İsmail Kerpiç ve Muradiye Kerpiç de yapılan ilk müdahale ardından Konya’ya sevk edildi.

Haberin Devamı

KAZANIN ARDINDAN DRAM ÇIKTI

Kazada yaşamını yitiren Fatmanur Çelik’in Antalya’da oturan annesiyle birlikte oturduğunu, annesinden ayrı yaşayan babasının da İzmir’de oturduğu belirtildi. Annesinin, nişanlanmasına karşı olduğu için Fatmanur Çelik ve İsmail Kerpiç’in, Seydişehir’e gelerek Çelik’in babaannesinin evinde nişan töreni düzenlediklerini, törenin ardından da tekrar Antalya’ya dönmek üzere yola çıktıkları iddia edildi.