Gündem Nişantaşı’nda kanlı infaz

Nişantaşı’nda kanlı infaz

25.12.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Nişantaşı Vali Konağı Caddesi’ndeki evinden çıkan Vedat Şahin ve yanındakiler otomatik tüfeklerle tarandı. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan Vedat Şahin ve Ferdi Topal kurtarılamadı

Nişantaşı’nda  kanlı infaz

Yeraltı dünyasının ünlü isimlerinden Sedat Şahin’in kardeşi Nişantaşı Vali Konağı Caddesi’nde kalaşnikoflu saldırıyla öldürüldü. Gürkan Şef adlı mekanın önünde meydana gelen saldırıda Vedat Şahin’in yanındaki Ferdi Topal da ölürken Enver Aydın da yaralandı. Edinilen bilgiye göre olay saat 22.00 sıralarında meydana geldi.

Trafiğe kapatıldı
Vedat Şahin ve Ferdi Topal, Valikonağı Caddesi üzerindeki Topal’ın evden çıktı. 20 metre kadar yürüyen Şahin ve Topal’a bir otomobilin içinden kalaşnikof marka otomotik silahlarla ateşi açıldı.
Saldırıdan sonra Şahin ve Topal Amerikan Hastanesi’ne kaldırıldı ancak kurtarılamadı. Olayda yaralanan Enver Aydın tedavi altına alındı. Olaydan sonra Valikonağı Caddesi de trafiğe kapatıldı.

Üç binaya mermi
Olay yeri inceleme ekibi de araştırmalarına başlarken, cadde üzerindeki üç binaya da çok sayıda merminin isabet ettiği dikkat çekti. Bazı evlerin ise camları kırıldı.