Gündem No: 309 13. yeni bölüm'de sürpriz evlilik teklifi! - İzle

No: 309 13. yeni bölüm'de sürpriz evlilik teklifi! - İzle

02.09.2016 - 09:06 | Son Güncellenme:

No: 309 ’da bu hafta sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Merakla beklenen No: 309 dizisi yeni bölüm için heyecan dorukta. Başrollerinde ve kadrosunda güçlü oyuncuların yer aldığı dizi No: 309 yeni bölümü ile izleyiciyi ekrana kilitleyecek. Gelişmeleri ve tüm detayları haberimizden takip edebilirsiniz…

No: 309 13. yeni bölümde sürpriz evlilik teklifi - İzle

No: 309 Fox Tv'de yoluna dolu dizgin devam ediyor. Her hafta yeni bölümü ile ekran karşısına gelen dizi No: 309 bu hafta da izleyicisini ekran başına kilitledi. Hayranlarının yeni bölümünü merak ile beklediği dizi No: 309'da bu hafta neler yaşandı? İşte No: 309'un yeni bölümünün tüm ayrıntıları...

Haberin Devamı

NO: 309 SON BÖLÜMÜN TAMAMI İÇİN TIKLAYINIZ

Yapımcılığını Gold Film- Şenay Abacı Turğut'un üstlendiği dizi No: 309'un başrollerinde, Demet Özdemir ve Furkan Palalı yer alıyor. Yönetmen koltuğunda, Hasan Tolga Pulat'ın oturduğu dizi No: 309 yeni bölümü ile dün akşam saat 20:00'de Fox Tv'deydi.

NO: 309 12. YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kına olur da, gelin hamamı olmadan olur mu? Bunu bilen İsmet babaanne hemen bir organizasyon yapar. Bu arada Lale’nin çeyizi Onur’ların evine yerleşmektedir. Düğüne artık sayılı günler kalmıştır.. İki aileyi de heyecan sarmaya başlar.

Elbette bu arada Pelinsu ve Betül boş duracak değildir. Bu düğüne engel olmanın Lale ve Onur’un arasını bozmanın yollarını ararlar. No: 309 yeni bölümüyle Çarşamba akşamı FOX'ta!

Haberin Devamı

BİLGİ ve KÜNYE

Dedesinden kalan mirası alabilmek ve şirketin başına geçebilmek için evlenmesi ve de çocuk sahibi olması gereken Onur, annesinin zoruyla bir randevuya gider.

Lale de annesinin ayarladığı randevu için aynı mekandadır. Birbirlerini tanımayan Lale ve Onur yanlış anlaşılmalar sonucu aynı masaya otururlar. Bu yanlışlık onları büyük bir sürprize hazırlar..

SENARYO: ASLI ZENGİN- BANU ZENGİN
YÖNETMEN: HASAN TOLGA PULAT
YAPIMCI: ŞENAY ABACI TURGUT
YAPIM: GOLD FİLM
MÜZİSYEN: VOLKAN AKMEHMET- İNANÇ ŞANVER
JENERİK ŞARKISI: BURAY
TÜR: ROMANTİK KOMEDİ
UYGULAYICI YAPIMCI: AYNUR BAŞGÖK

OYUNCULAR:

DEMET ÖZDEMİR, FURKAN PALALI, SUMRU YAVRUCUK, NURŞİM DEMİR, ÖZLEM TOKASLAN, SUAT SUNGUR, SEVİNÇ ERBULAK, BEYTİ ENGİN, FATMA TOPTAŞ, GÖKÇE ÖZYOL, PELİN ULUKSAR, MURAT TAVLI, MEHMET CİHAN ERCAN, CEREN TAŞÇI, EDA ÖZEL, İREM HELVACIOĞLU, FATİH AYHAN, ÖMRÜM NUR ÇAMÇAKALLI, ÖZLEM ULUKAN

Yazarlar