Gündem No: 309 dizisi 26. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

No: 309 dizisi 26. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

06.12.2016 - 11:26 | Son Güncellenme:

Ekranların sevilen romantik komedi dizisi No: 309 dün akşam ekrana gelen son bölüm ile izleyenleri ekrana kilitledi. Onur ve Lale No: 309 ekrana gelen son bölümde balayına çıktılar. No: 309 ekrana gelen son bölüm ardından yayınlanan 26. bölüm fragmanında eğlenceli anlar izleyenleri bekliyor.

No: 309 dizisi 26. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Fantastik ve aksiyon dolu bir senaryoyla seyirci karşısına çıkacak olan No: 309'da bu hafta Lale ve Onur düğün sonrası balayına çıkar. Gittikleri otelde kendilerini bekleyen kötü sürprizler dizi severlere gerilim dolu dakikalar yaşattı. Düğün sonrası balayına çıkan Onur ve Lale karşılaştıkları zorluklar unutulamayacak dakikalara sahne oldu. İşte son bölüm....

Haberin Devamı

NO: 309 25. BÖLÜM ÖZETİ

Lale ve Onur nihayet evlendikleri için çok mutludur. Lale Onur’a sürpriz yaparak balayı için bir otel ayarlar. Heyecanla yola çıkan Onur ve Lale gittikleri otelde hayal kırıklığına uğrar, her şeye rağmen morallerini bozmadan balaylarına devam ederler. Başka bir otele geçen Onur ve Lale’yi, acaba bu sefer ne gibi sürprizler beklemektedir?

NO: 309 26. BÖLÜM FRAGMANI



MAGAZİN HABER:

Eski sevgiliyle eğlencede! ‘No: 309’ adlı dizide tanışıp ilişki yaşamaya başlayan Gökçe Özyol ve Fatma Toptaş aşkı bitti. Toptaş, iki ay önce ayrıldıklarını söylerken, Özyol önceki akşam Cihangir’de eski sevgilisi Seda Akman’la eğlenirken görüntülendi. Oyuncu, fotoğraflarının çekildiğini anlayınca apar topar mekandan ayrıldı.

No: 309 dizisi 26. yeni bölüm fragmanı yayınlandı