Gündem No: 309 32. yeni bölüm fragmanı izleyiciyi heyecanlandırdı

No: 309 32. yeni bölüm fragmanı izleyiciyi heyecanlandırdı

17.01.2017 - 09:29 | Son Güncellenme:

No: 309'un 31. son bölümü dün akşam yayınlandı. Farklı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla Çarşamba akşamlarına ismini yazdıran No: 309 31. son bölümünde Emir’in gelişi ailede büyük bir mutluluk yaratırken aynı zamanda fikir ayrılıklarına düşmelerini de sebep olur. Son bölümden hemen sonra yayınlanan No: 309 32. yeni bölüm fragmanı izleyiciyi heyecanlandırdı...

No: 309 32. yeni bölüm fragmanı izleyiciyi heyecanlandırdı

Fox Tv ekranlarında büyük heyecanla beklenen No: 309 dizisi yeni bölüm ile ekrana geldi. Başrollerinde Demet Özdemir, Furkan Palalı ve Sumru Yavrucuk’un bulunduğu, senaristliğini Aslı Zengin’in yaptığı, yapımcılığını Gold Film – Faruk Turgut’un üstlendiği No: 309 31. bölümü ile 18 Ocak 2017 Çarşamba akşamı saat 20:00'da ekrandaydı.

No: 309 dizisi son bölümünde, Emir’in gelişi ailede büyük bir mutluluk yaratırken aynı zamanda fikir ayrılıklarına düşmelerini de sebep olur. Songül ve Yıldız’ın çatışması her geçen gün artmaktadır.. Bu arada Songül’e giden isimsiz mektubun Betül tarafından gönderildiğini öğrenen Yıldız,Onur’u dikkatli olması konusunda uyarır.. Bunun üzerine Onur Lale’ye sözleşme konusunda ki gerçekleri anlatmaya karar verir...

Haberin Devamı

N0: 309 SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ


Demet ÖZDEMİR(Lale Yenilmez)

1992 yılında Kocaeli ilimizde dünyaya gelen güzel oyuncu Demet Özdemir şuanda 24 yaşındadır. Televiyon hayatına dansçı kimliği ile giren Demet ÖZDEMİR Bengü’nün dans ekibinde yer almıştır. İlk defa oyunculuk deneyimini 2013 yapımı Sana Bir Sır Vereceğim dizisinde canlandırdığı Aylin karakteri ile yaşamıştır. Daha sonra ise Kurt Seyit ve Şura dizisinde Ayla karakterini canlandırmış; son olarak ise Çilek Kokusu dizisinde başrol oynamıştır.

Furkan PALALI(Onur Sarıhan)

1986 Konya doğumlu olan yakışıklı oyuncumuz 30 yaşındadır. 2011 yılında dünyanın en yakışıklı modeli seçilerek adından sıkça söz ettirmiştir.

Televizyon hayatına mankenlik ile dahil olan Furkan Palılı ilk ciddi rolünü Kızıl Elma dizisinde canlandırdığı Murat Altay karakteri ile oynamıştır. Daha sonra ise Son Çıkış dizisinde de başrol oynamıştır.