Gündem No: 309 son bölüm sonrası 37. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

No: 309 son bölüm sonrası 37. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

22.02.2017 - 09:55 | Son Güncellenme:

No: 309 dizisinin son bölümü dün akşam ekrana geldi. Gerek oyuncu kadrosu gerekse sürprizlerle dolu sahneleriyle dizi severlerin gönlünü fetheden No: 309 dizisi 36. son bölümünde Onur’un uzun zamandır üzerinde çalıştığı projenin lansman hazırlıkları başlamıştır. Lale Onur’a bu konuda destek olur. Bu durum Pelinsu ve Erol’un pek hoşuna gitmez. Peki son bölüm sonrası No: 309 37. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

No: 309 son bölüm sonrası 37. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Başrollerinde Demet Özdemir, Furkan Palalı, Sumru Yavrucuk, Suat Sungur, Beyti Engin, Pelin Uluksar, ve Sevinç Erbulak gibi usta isimler yer alıyor. No: 309'da Onur ve Lale arasında yaşanan aşka engel olmak isteyen Pelinsu sinsi planlarından bir türlü vazgeçmiyor. Onur ve Lale birbirlerine sımsıkı sarılırken Betül dadı arayan Onur ve Lale'nin evine dadı adayı olarak giriyor.

Haberin Devamı

NO: 309 SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

NO: 309 36. BÖLÜM ÖZETİ

Onur’un uzun zamandır üzerinde çalıştığı projenin lansman hazırlıkları başlamıştır. Lale Onur’a bu konuda destek olur. Bu durum Pelinsu ve Erol’un pek hoşuna gitmez.

Bu arada Onur ve Lale’nin dadı arayışında olduğunu öğrenen Erol ve Betül bu durumu lehlerine çevirmenin yollarını aramaya başlarlar. Betül’ün aklına dahiyane bir plan gelir hemen bu planı uygulamaya koyarlar. Bu sefer planlarında başarılı olabilecekler midir?