Gündem No: 309 ekrana gelen son bölüm ardından 39. bölüm fragmanı yayınlandı!

No: 309 ekrana gelen son bölüm ardından 39. bölüm fragmanı yayınlandı!

08.03.2017 - 10:10 | Son Güncellenme:

No: 309 39. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Çarşamba akşamı ekrana gelen No: 309 son bölümde Onur tarafından hiç beklemediği bir tepki ile karşılaşan Lale şaşkına döner. Yaptığı çıkışın gereksiz olduğuna karar veren Onur Lale'ye kendini affettirir. No: 309 39. yeni bölüm fragmanı ile Fox TV ekranında...

No: 309 ekrana gelen son bölüm ardından 39. bölüm fragmanı yayınlandı

Ekranların romantik komedi dizisi No: 309 yeni bölümü ile bu akşam ekrana geliyor. Merakla beklenen No: 309 38. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerinde Demet Özdemir, Furkan Palalı ve Sumru Yavrucuk’un bulunduğu, senaristliğini Aslı Zengin’in yaptığı, yapımcılığını Gold Film – Faruk Turgut’un üstlendiği No: 309 38. bölümü ile 8 Mart 2017 Çarşamba akşamı saat 20.00'da FOX TV'de.

Haberin Devamı

NO: 309 38. BÖLÜM ÖZETİ

No: 309 dizisinde Lale Onur’dan beklemediği bir tepki görünce ne yapacağını şaşırır. Mesleği ve eşi arasında kalır. Onur verdiği aşırı tepkinin farkına varıp Lale ile konuşur ve son kararı ona bırakır. Dergi çekiminde aralarındaki buzlar erir. Bu arada çiçekçiyi almak isteyen firma büyük bir para teklif eder, Songül’ün kararı kesin olsa da Kurtuluş onu ikna etmek için yollar aramaktadır.

NO: 309 39. BÖLÜM FRAGMANI

Demet Özdemir
Lale Yenilmez

Lale, 27 yaşında, saflık derecesinde iyi niyetli, yardımsever, fedakâr, dürüst, kendi halinde kimseye zararı olmayan ve çok doğal bir kızdır. Üniversitenin tarih öğretmenliği bölümünden mezundur. Yıllardır ne kadar çabalasa da atanamadığı için annesiyle çiçekçi dükkanında çalışmaktadır. Babasının daha ufak yaşlarda kendilerini terk edip gitmesinin ve 5 yıllık uzatmalı sevgilisi tarafından aldatılmasının yarattığı travmanın izlerini taşırken, aşka, erkeklere ve evliliğe olan tüm inancını kaybetmiştir. Aslında kendine bile itiraf edemese de derinlerde bir yerde gerçek aşkın özlemini çekmektedir. Yemek yemeyi çok sever. Gözlem gücü kuvvetlidir, araştırma yapmaya bayılır. Hiç olmadık konularla ilgili olmadık bilgilere sahip olması dolayısıyla insanları şaşırtır. Lale dışarıdan sakin ve sıradan gözükse de, rahat olduğu ortamlarda oldukça eğlencelidir.

Furkan Palalı
Onur Sarıhan

Haberin Devamı

Onur, 30 yaşında, Sarıhanlar Holding’in iki veliahdından öne çıkanı, kendini beğenmiş ama buna hakkı olduğunu düşünen, gece hayatını seven, pahalı ve lüks zevkleri olan, kibar, bir parça vurdumduymaz ve çapkın biridir. Amacı günün birinde holdingin başına geçmektir. Dedesinden öğrendikleri, aldığı eğitim ve hırslı yapısı dolayısıyla kısa zamanda ülkenin iş ve sosyete dünyasının kayda değer isimleri arasında yerini almıştır. Her çiçeği koklamak varken neden bir çiçekle hayat geçsin felsefesi onu çapkın bekârlar içinde bir numaraya da taşımıştır. Geçmişte yaşadıklarının Onur’un bu hale gelmesine sebep olmuştur aslında.. O da evlenip yuva kurmaya yeltendi yeltenmesine de, sevgilisi ondan ayrılıp yurt dışına yerleşince çocuğun tüm isteği, hevesi bir anda uçuverdi hem de sonsuza kadar. Aşka ve evliliğe olan bakışı, zamanı geldiğinde yapılması gereken bir sorumluluktan ibarettir. Daha doğrusu bu, ailesine vermek istediği izlenimdir. Ancak Onur’un, bu müesseseye öyle kolay kolay geçmeye niyeti yoktur. …Dedesinin vefatından sonra, vasiyeti doğrultusunda evliliğe biraz daha sıcak bakacaktır.