Gündem No:309 5. bölüm 2 .fragmanı yayınlandı!

No:309 5. bölüm 2 .fragmanı yayınlandı!

26.06.2016 - 15:31 | Son Güncellenme:

Fox Tv ekranlarının çiçeği burnunda dizisi No:309, yayınlanan ilk bölümünden beri çok beğenildi. Heyecanla beklenen 5. bölüm fragmanlarından neler oluyor? Her Çarşamba akşamı ekranları süsleyen yeni dizi No:309 ile ilgili detaylar haberimizde...

No:309 5. bölüm 2 .fragmanı yayınlandı

Başrollerinde Demet Özdemir, Furkan Palalı, Sumru Yavrucuk, Suat Sungur, Özlem Tokaslan gibi sevilen isimlerin yer aldığı No: 309 dizisi, her çarşamba olduğu gibi bu hafta da izleyicilerini ekran başına kilitleyecek.

Haberin Devamı

Yapımcılığını Gold Yapım'ın üstlendiği No: 309, yaza çok iddialı bir giriş yapmaı başardı. İşte 5. bölüm fragmanları ve detayları...

NO:309 DİZİSİ 5. YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLUYOR?

Pelinsu’nun, Onur ve Lale’nin nişanına gelmesi iki aileyi de şok eder. Onur bir yandan Pelinsu’ya durumu izah etmenin yollarını ararken bir yandan da Lale ve ailesiyle arasını iyi tutmaya çalışır. Bu arada İsmet evlilik hazırlıklarını iyice hızlandırır. Onur’un Japonlarla yaptığı iş yemeğine Lale de katılır. Lale ve Onur’un yakınlaşmaları, Betül’ü bunu tersine çevirmek için plan yapmaya iter. Erol ve Filiz de bu planın işlemesinde yardımcı olacaktır. No: 309 yeni bölümüyle Çarşamba akşamı FOX'ta.

NO:309 5. BÖLÜM 1. FRAGMAN

Haberin Devamı

NO:309 5. BÖLÜM 2. FRAGMAN

NO:309 4. SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

DEMET ÖZDEMİR KİMDİR?

No:309 5. bölüm 2 .fragmanı yayınlandı

Demet Özdemir (d. 26 Şubat 1992, Kocaeli), Türk oyuncu.

26 Şubat 1992'de 3 çocuklu bir ailenin en küçüğü olarak Kocaeli de doğdu. Annesi ve babası ayrıldığı için annesi ve ablasıyla İstanbul'a taşınmıştır.

Bengü'nün dans ekibinde yer alıp daha sonra Efes Kızları kadrosunda Dans etmeye başlamıştır. Mustafa Sandal'ın "Ateş Et ve Unut" adlı klibinde de yer alan Demet Özdemir İlk TV deneyiminde ise 2013 yılında FOX TV'de yayınlanan baş rollerini Esra Ronabar , Murat Han ve Ekin Koç ile paylaştığı Sana Bir Sır Vereceğim adlı dizide "Aylin" karakterini canlandırmıştır. Daha sonra Kurt Seyit ve Şura adlı dizide "Alya" karakterini, Tut Sözünü adlı Sinema filminde ise "Demet" karakterini canlandırmıştır. Star TV'de yayınlanan, başrolleri Yusuf Çim ile birlikte paylaştığı Çilek Kokusu adlı dizide "Aslı" karakterini canlandırmıştır. Bengü'nün Hodri Meydan şarkısının klibinde oynamıştır.2016 yılında ise NO:309 adlı dizide Lale karakterini canlandırmıştır.