Gündem No: 309 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

No: 309 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

06.07.2016 - 08:48 | Son Güncellenme:

No: 309 6. bölüm için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Yayınlandığı ilk günden beri ilgi ile takip edilen dizi No: 309 bu hafta yayınlanmayacak mı? İşte sevilerek takip edilen dizi No: 309 ile ilgili son gelişmeler...

No: 309 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Ekranların ilgi ile takip edilen dizisi No: 309 yeni bölüm için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Peki, No: 309 dizisi bu hafta yayınlanacak mı? Başrollerinde Demet Özdemir, Furkan Palalı, Sumru Yavrucuk, Suat Sungur, Özlem Tokaslan gibi sevilen isimlerin yer aldığı No: 309 dizisi 5. son bölüm ile izleyenleri ekrana kilitledi. Heyecanla beklenen No: 309 6. bölüm fragmanı resmi sitede yayınlanır yayınlanmaz sayfamıza yer alacaktır.

Haberin Devamı

NO: 309 SON BÖLÜM İÇİN TIKLA

Dizilere bayram molası!

Dizilerde bayram tatiline çıkıyor! Ramazan Bayramı haftasında bir çok dizinin yeni bölümü yayınlanmayacak. Diziler bayramda 1 hafta tatil yapacak.

İşte ‘Ramazan Bayramı’ sebebiyle yayınlanmayacak yapımlar:"

Tatlı intikam – Kanal D

Hayatımın Aşkı – Kanal D

Hayat Sevince Güzel – FOX

No: 309 – FOX

Hanım Köylü – star Tv

Şahane Damat – Star TV

Seviyor Sevmiyor – ATV

NO: 309 SON BÖLÜM ÖZETİ

No: 309 5. son bölümünde, Pelinsu’nun, Onur ve Lale’nin nişanına gelmesi iki aileyi de şok eder. Onur bir yandan Pelinsu’ya durumu izah etmenin yollarını ararken bir yandan da Lale ve ailesiyle arasını iyi tutmaya çalışır. Bu arada İsmet evlilik hazırlıklarını iyice hızlandırır. Onur’un Japonlarla yaptığı iş yemeğine Lale de katılır. Lale ve Onur’un yakınlaşmaları, Betül’ü bunu tersine çevirmek için plan yapmaya iter. Erol ve Filiz de bu planın işlemesinde yardımcı olacaktır. No: 309 yeni bölümüyle Çarşamba akşamı FOX'ta.

Haberin Devamı

NO:309 OYUNCULARI

Lale Yenilmez

Demet Özdemir

Lale, 27 yaşında, saflık derecesinde iyi niyetli, yardımsever, fedakâr, dürüst, kendi halinde kimseye zararı olmayan ve çok doğal bir kızdır. Üniversitenin tarih öğretmenliği bölümünden mezundur. Yıllardır ne kadar çabalasa da atanamadığı için annesiyle çiçekçi dükkanında çalışmaktadır. Babasının daha ufak yaşlarda kendilerini terk edip gitmesinin ve 5 yıllık uzatmalı sevgilisi tarafından aldatılmasının yarattığı travmanın izlerini taşırken, aşka, erkeklere ve evliliğe olan tüm inancını kaybetmiştir.. Aslında kendine bile itiraf edemese de derinlerde bir yerde gerçek aşkın özlemini çekmektedir

Onur Sarıhan

Furkan Palalı

Onur, 30 yaşında, Sarıhanlar Holding’in iki veliahdından öne çıkanı, kendini beğenmiş ama buna hakkı olduğunu düşünen, gece hayatını seven, pahalı ve lüks zevkleri olan, kibar, bir parça vurdumduymaz ve çapkın biridir. Amacı günün birinde holdingin başına geçmektir. Dedesinden öğrendikleri, aldığı eğitim ve hırslı yapısı dolayısıyla kısa zamanda ülkenin iş ve sosyete dünyasının kayda değer isimleri arasında yerini almıştır. Aşka ve evliliğe olan bakışı, zamanı geldiğinde yapılması gereken bir sorumluluktan ibarettir. Daha doğrusu bu, ailesine vermek istediği izlenimdir. Ancak Onur’un, bu müesseseye öyle kolay kolay geçmeye niyeti yoktur. Dedesinin vefatından sonra, vasiyeti doğrultusunda evliliğe biraz daha sıcak bakacaktır.

Haberin Devamı

Songül Şen

Sumru Yavrucuk

52 yaşında, üç kız annesi, eşi başka bir kadın için kendisini terk ettikten sonra çocuklarını, saçını süpürge ederek büyütüp bu yaşa getiren bir kadındır. Songül’ün en büyük arzusu kızlarını evlendirip rahata kavuşmaktır. Bu konuda işe Lale’den başlamıştır çünkü Nergis’i herkese layık görememektedir.

İsmet Sarıhan

Nurşim Demir
Onur ve Erol'un babaannesi. Gelenek ve göreneklerine bağlı tam bir Anadolu kadını, değerlerinden asla taviz vermeyen, dediğim dedik çaldığım düdük yapısıyla iki oğlunun da üstünde hala güçlü bir yaptırımı olan bir kadındır. Eşine verdiği destekle, şirketin bugünlere getirmesinde de büyük rol oynamıştır. Sarıhanoğulları Holding’in, Onur ve Erol’dan sonraki varislerini garanti altına almadan ölmemeyi kafasına koymuştur. Bunu da, rahmetli eşinin vasiyeti doğrultusunda gerçekleştirmeyi planlamaktadır.

Yazarlar