Gündem No: 309 7. bölüm 1. fragmanında Lale ile Onur'un arasındaki buzlar eriyor!

No: 309 7. bölüm 1. fragmanında Lale ile Onur'un arasındaki buzlar eriyor!

19.07.2016 - 12:28 | Son Güncellenme:

Fox Tv'nin sevilen dizisi No: 309 bu hafta yine yepyeni bir bölüm ile ekrana geliyor. Günler öncesinde yayınlanan No: 309 7. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Lale’nin Onur’u terk etmesi iki aileyi de harekete geçirir. Yeni bölümde ise Lale ve Onur Ağva’da aralarındaki buzları eritmişlerdir. İşte No: 309'de yaşananlar ve yeni bölüm fragmanı...

No: 309 7. bölüm 1. fragmanında Lale ile Onurun arasındaki buzlar eriyor

Ekranların sevilen dizisi No: 309 dizisi yine nefes kesen bir bölüm ile ekrana gelecek. Yayınlanan yeni bölüm fragmanı ile büyük heyecan uyandıran No: 309 adlı dizi ile ilgili tüm gelişmeleri bu haberimizde sizlere aktaracağız. Sürpriz gelişmelerin yaşanacağı dizide bu hafta Lale ve Onur Ağva’da aralarındaki buzları eritmişlerdir. İşte No: 309 7. yeni bölüm fragmanı ve detayları...

Haberin Devamı

Yapımcılığını Gold Yapım'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda ise Tolga Pulat'ın oturduğu, başrollerini ise Demet Özdemir ve Furkan Palalı'nın yer aldığı No: 309 7. bölümü ile 20 Temmuz 2016 Çarşamba akşamı saat 20:00'da Fox Tv'de ekrana gelecek.

NO: 309 7. BÖLÜM ÖZETİ

No: 309 adlı dizinin yeni bölümünde, Lale ve Onur Ağva’da aralarındaki buzları eritmişlerdir. Bu sefer onlar ailelerine oyun oynamaya karar verirler. Bu arada Onur’un Ağva’ya Lale ile gittiğini öğrenen Pelinsu, Betül ve Erol ile bir takım planlar içerisine girer. Doktor Onur’un Lale’yi davet ettiği organizasyona Erol ve Filiz de katılır. Keyifli geçen bu organizasyonda acaba onları ne gibi sürprizler beklemektedir?

NO: 309 7. BÖLÜM FRAGMANI



NO: 309 SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Ekranların sevilen dizisi No: 309 son bölümünde, Lale’nin Onur’u terk etmesi iki aileyi de harekete geçirir. Lale ve Onur’u tekrar bir araya getirmek için plan yaparlar. Birbirlerinden habersiz şekilde aynı yere giden Onur ve Lale karşılaşınca şok olurlar ve birlikte vakit geçirmek zorunda kalırlar. Herkesten uzakta geçirdikleri bugün onları tekrar bir araya getirebilecek midir? sorusu geçtiğimiz hafta ekrana gelen No: 309 son bölümde yanıt buldu.

Haberin Devamı

NO: 309 KONUSU

Fox Tv'de yaz sezonunda ekrana gelene No: 309 adlı dizide, Dedesi Ahmet Bey'in vasiyeti açıklandığında torunları Erol ve Onur'u bir sürpriz bekliyordur. Vasiyete göre, evlenip ilk çocuk sahibi olan torun şirketlerin %51 hissesini ve 600 milyon liralık mirası alacaktır. Fakat Onur'un ne evlenmeye ne de bir çocuk sahibi olmaya niyeti vardır. Annesi ise çoktan Onur adına plan yapmaya başlamıştır. Hemen oğluna bir randevu ayarlamıştır.Tarih öğretmenliğinden mezun olan Lale ise annesiyle çiçekçide çalışmaktadır. Bir tesadüf sonucu Lale ve Onur'un hayatları kesişir ve onları içlerinden çıkamayacakları bir duruma sokar.

Gold Film'den Şenay Abacı'nın yapımcılığını üstlendiği dizinin senaristleri ile bir dönemin çok sevilen dizilerinden olan Çilek Kokusu dizisinin başarılı senaristleri Banu ve Aslı Zengin. Geçtiğimiz yıl yine bir yaz dizisi olarak yayınlanan Çilek Kokusu, büyük bir başarı yakalayarak geçen yazın en çok izlenen dizileri arasında yer almıştı. No: 309'un ilk 6 bölümdeki başarısına bakarak, Aslı ve Banu Zengin'in senaristliğini üstlendiği bu dizide de yine büyük bir başarı yakalamaları kaçınılmaz görülüyor.