Gündem No: 309 9. yeni bölüm fragmanında bebek sürprizi! - izle

No: 309 9. yeni bölüm fragmanında bebek sürprizi! - izle

05.08.2016 - 22:22 | Son Güncellenme:

No: 309 Fox Tv ekranlarında fırtınalar estirmeye devam ediyor. 9. yeni bölüm fragmanı yayınlanan No: 309'da şoke eden gelişmeler yaşanıyor. No: 309 son yayınlanan 9. bölüm fragmanı ve tüm ayrıntılarıyla haberimizde yer alıyor...

No: 309 9. yeni bölüm fragmanında bebek sürprizi - izle

No:309 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İzleyenleri ekrana kilitleyen No:309 9. yeni bölüm fragmanında bebeğin erkek olacak olması Onur ve Leyla arasında eğlenceli dakikalar yaşanmasına sebep olacak. İşte No:309 yeni bölüm fragmanı ve merak edilen tüm detayları haberimizde...

Haberin Devamı

NO: 309 SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Onur’un Pelinsu ile öpüştüğünü gören Lale , Onur’a karşı olan duygularını sorgular. Ona karşı kontrollü ve mesafeli olmaya karar verir. Lale’nin bu duygularından habersiz olan Onur Lale’nin tavırlarını yanlış anlar ve kendisine hiçbir duygu beslemediğini düşünür.. O da Lale’ye karşı gardını alır..

Ağva da yakınlaşan Onur ve Lale birbirlerinden yine uzaklaşmışlardır.. Betül sinsi planlarına devam etmektedir. Fotoğrafları İsmet’e gösterir. Bu arada bebeğin cinsiyeti belli olacaktır.. Lale ve Onur iddiaya girerler.

Onur ve Lale arasında çocuğun cinsiyeti ile ilgili tatlı tartışmalar yaşarken ikili kendini bir anda romantik bir aşk içinde bulacak. No: 309 8. bölümünnde Lale'nin aşermelerinin doğrultusunda bebeğin cinsiyetini tahmin etmeye çalışan aile bireylerinin durumu izleyenleri ekrana kilitledi.

No: 309 9. yeni bölüm fragmanında bebek sürprizi - izle

Haberin Devamı

Demet Özdemir, Furkan Palalı, Sumru Yavrucuk, Gökçe Özyol, Cihan Ercan, Özlem Tokaslan, Suat Sungur, Sevinç Erbulak, Beyti Engin, Fatma Toptaş, İrem Helvacıoğlu, Pelin Uluksar, Murat Tavlı, Ceren Taşçı, Fatih Ayhan, Eda Özel, Ömrüm Nur Çakallı, Özlem Ulukan, Selen Şeşen ve Nurşim Demir'in yer aldığı dizi No: 309 yeni bölümü için heyecan dorukta....

NO: 309 KONUSU

Dedesinden kalan mirası alabilmek ve şirketin başına geçebilmek için evlenmesi ve de çocuk sahibi olması gereken Onur, annesinin zoruyla bir randevuya gider.

Lale de annesinin ayarladığı randevu için aynı mekandadır. Birbirlerini tanımayan Lale ve Onur yanlış anlaşılmalar sonucu aynı masaya otururlar. Bu yanlışlık onları büyük bir sürprize hazırlar.

OYUNCULAR:

DEMET ÖZDEMİR, FURKAN PALALI, SUMRU YAVRUCUK, NURŞİM DEMİR, ÖZLEM TOKASLAN, SUAT SUNGUR, SEVİNÇ ERBULAK, BEYTİ ENGİN, FATMA TOPTAŞ, GÖKÇE ÖZYOL, PELİN ULUKSAR, MURAT TAVLI, MEHMET CİHAN ERCAN, CEREN TAŞÇI, EDA ÖZEL, İREM HELVACIOĞLU, FATİH AYHAN, ÖMRÜM NUR ÇAMÇAKALLI, ÖZLEM ULUKAN

DEMET ÖZDEMİR KİMDİR?

26 Şubat 1992'de 3 çocuklu bir ailenin en küçüğü olarak Kocaeli de doğdu.Annesi ve babası ayrıldığı için annesi ve ablasıyla İstanbul'a taşınmıştır.

Haberin Devamı

Bengü'nün dans ekibinde yer alıp daha sonra Efes Kızları kadrosunda Dans etmeye başlamıştır. Mustafa Sandal'ın ''Ateş Et ve Unut" adlı klibinde de yer alan Demet Özdemir İlk TV deneyiminde ise 2013 yılında Fox Tv'de yayınlanan baş rollerini Esra Ronabar , Murat Han ve Ekin Koç ile paylaştığı Sana Bir Sır Vereceğim adlı dizide "Aylin" karakterini canlandırmıştır. Daha sonra Kurt Seyit ve Şura adlı dizide "Alya" karakterini, Tut Sözünü adlı Sinema filminde ise "Demet" karakterini canlandırmıştır. Star TV'de yayınlanan, başrolleri Yusuf Çim ile birlikte paylaştığı Çilek Kokusu adlı dizide "Aslı" karakterini canlandırmıştır. Bengü'nün Hodri Meydan şarkısının klibinde oynamıştır. 2016 Haziran ayından itibaren Fox Tv de yayınlanmakta olan No:309 adlı dizide "Lale" karakterini canlandırmaktadır.