Gündem No: 309 10. yeni bölüm fragmanında evlilik heyecanı! - İzle

No: 309 10. yeni bölüm fragmanında evlilik heyecanı! - İzle

12.08.2016 - 19:22 | Son Güncellenme:

No: 309 10. yeni bölüm fragmanında evlilik heyecanı yaşanıyor. FOX TV'nin sevilerek izlenen dizisi No: 309'da yeni bölüm fragmanında neler yaşanıyor? No: 309 10. yeni bölüm fragmanı ve tüm detayları haberimizde...

No: 309 10. yeni bölüm fragmanında evlilik heyecanı - İzle

No: 309 yayınlandığı ilk günden bu yanan büyük bir ilgi ile takip ediliyor. 10. bölüm fragmanı yayınlanan No: 309'da düğün telaşı yaşanıyor. No: 309 son yayınlanan 10. yeni bölüm fragmanı ve merak edilen tüm soruların yanıtları haberimizde yer alıyor...

Haberin Devamı

Başrollerinde Demet Özdemir ve Furkan Palalı'nın yer aldığı yeni dizi No: 309 her Çarşamba FOX'ta!

Fox TV'nin Çarşamba günleri yayınlanan dizisi No 309 yaz dizisi olarak başlamasına rağmen büyük beğeni kazandı ve hayranları giderek artıyor. Bebeklerinin erkek olduğunu öğrenen Onur ve Lale hemen alışverişe başlar. İkili arasında süren iddayı Onur kazanmıştır ve Lale'den ilginç bir istekte bulunacaktır.

NO: 309 SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Fox TV'nin Çarşamba günleri yayınlanan dizisi No 309 yaz dizisi olarak başlamasına rağmen büyük beğeni kazandı ve hayranları giderek artıyor. Bebeklerinin erkek olduğunu öğrenen Onur ve Lale hemen alışverişe başlar. İkili arasında süren iddayı Onur kazanmıştır ve Lale'den ilginç bir istekte bulunacaktır. Aileleri çok sevindiren erkek bebek haberi özellikle Onur'un annesi Yıldız'ı sevince boğmuştur. Onur'un eski nişanlısı Pelinsu ise Onur ile tekrar birlikte olmaya hayali ile yeni planlar hazırlamaktadır. Pelinsu'nun planları ikilinin arasını bozacak mıdır? Düğüne çok az bir zaman kaldığı için hazırlıklarla uğraşan çift aynı zamanda Pelinsu ile de uğraşacaktır.

Haberin Devamı

NO: 309 10. BÖLÜM FRAGMANI

Daha önce Onur ile başbaşa kalan Pelinsu, Lale ile Onur arasında soğuk rüzgarların esmesine neden oldu. İkisini birlikte gören Lale ise Onur'a olan duygularını tekrar sorgulamış ve birbirlerinden uzaklaşmışlardı. Fakat araları tekrar düzelen bu ikili için Pelinsu yeni planlar hazırlmaktadır. No 309 9. bölüm de Pelinsu'nun yeni planları da orataya çıkacaktır.

Onur'un eski nişanlısı Pelinsu ise Onur ile tekrar birlikte olmaya hayali ile yeni planlar hazırlamaktadır. Pelinsu'nun planları ikilinin arasını bozacak mıdır? Düğüne çok az bir zaman kaldığı için hazırlıklarla uğraşan çift aynı zamanda Pelinsu ile de uğraşacaktır.

NO 309 OYUNCULARI

Geniş bir oyuncu kadrosuna sahip olan dizi de eski tiyatro oyuncuları ve yeni jenerasyon oyuncular yer almaktadır. Genç neslin çok sevdiği Demet Özdemir (Lale Yenilmez), Furkan Palalı (Onur Sarıhan), Sumru Yavrucuk (Songül Şen), Suat Sungur (Fikret), Beyti Engin (Şadi), Pelin Uluksar (Nergis) ve Sevinç Erbulak (Betül) gibi isimler yer almaktadır.

Haberin Devamı

DEMET ÖZDEMİR KİMDİR?

Demet Özdemir 1992 yılında Kocaeli’nde doğmuştur. Daha sonra İstanbul’da yaşamayan başlayan Özdemir, Efes Kızlarında dans etmiştir. 2009 yılında Mustafa Sandal’ın çekmiş olduğu Ateş isimli şarkısının klipinde dansçı kız olarak yer almıştır. Reklamlarda da rol almaya başlayan başarılı oyuncu, 2013 yılında Sana Bir Sır Vereceğim dizisi ile ilk kez ekran karşısına geçmiştir. Daha sonra rol aldığı Kurt Seyit ve Şura dizisinde oldukça başarılı bir performans sergileyen oyuncu, İlk sinema deneyimini ile Oğuz Çelik’in yönettiği “Tut Sözünü” filmi ile yapmıştır. Şimdiler de Star TV yaz sezonunda yayınlanan gençlik dizisi Çilek Kokusu dizisinde başrolü oynamaktadır.

FURKAN PALALI KİMDİR?

Furkan Palalı, iki çocuklu ailenin bir ferdi olarak 27 Ekim 1986'te Konya Merkez'de doğdu. Orta okulu Konya Özel Diltaş Lisesi'nde tamamladı. Daha sonra Konya Dolapoğlu Anadolu Lisesinden mezun olan Palalı, üniversite öğrenimini Ankara Hacettepe Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği bölümünde tamamladı. Ankara'da aldığı 6 aylık yaratıcı drama eğitimi, Tuncay Özinel' den aldığı tiyatro oyunculuğu eğitimi ve Ferdi Merter'den aldığı karakter oyunculuğu eğitimleri de olan Palalı; halen Marmara Üniversitesi Radyo ve Televizyon bölümünde yüksek lisans öğrenimini sürdürmektedir. Konya'da okuduğu sıralarda o sıralar Türkiye Basketbol Birinci Liginde mücadele eden Kombassan Konyaspor'un altyapısında basketbol kariyerine başlayan Palalı, aynı kulüpte 7 yıl top koşturduktan sonra 2000 yılında Tofaş kulübü Konya şubesine transfer oldu. Burada da 2 yıl süren başarılı mücadelesinden sonra üniversite kariyerine devam etmek amacıyla basketbola veda