Gündem No: 309 dizisinin 54. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

No: 309 dizisinin 54. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

22.06.2017 - 08:07 | Son Güncellenme:

No: 309 dün akşam son bölümüyle yayınlanarak izleyicileri ekrana kilitledi. Hemen arkasından No: 309 dizisinin yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Onur ile Lale eğlenceli ve romantik bir tatil yaşıyor. İşte No: 309'un yeni bölüm tanıtımı...

No: 309 dizisinin 54. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Çarşamba günlerinin eğlenceli dizisi No: 309 yayınlanan her bölümüyle izleyicileri güldürmeyi başarıyor. No: 309'un 54. yeni bölüm fragmanı yayınlandı, Lale ile Onur yanında aileleriyle birlikte tatilin tadını çıkarıyor, komik olaylar da onların peşini bırakmıyor. İşte dizinin yeni bölümünde yaşanacaklar...

Haberin Devamı

N0: 309 YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Onur ve Lale'nin mutluluklarının önünde tek bir engel kalmıştır. O da Lale’nin babasını bulup onunla yüzleşmesidir. Bu konuda Onur onu yalnız bırakmaz ve birlikte Lale’nin babasını aramaya başlarlar.

NO: 309 DİZİSİNİN KONUSU

Dedesinden kalan mirası alabilmek ve şirketin başına geçebilmek için evlenmesi ve de çocuk sahibi olması gereken Onur, annesinin zoruyla bir randevuya gider.

Lale de annesinin ayarladığı randevu için aynı mekandadır. Birbirlerini tanımayan Lale ve Onur yanlış anlaşılmalar sonucu aynı masaya otururlar. Bu yanlışlık onları büyük bir sürprize hazırlar..

Başrollerinde Demet Özdemir ve Furkan Palalı'nın yer aldığı dizi No: 309 her Çarşamba FOX'ta!