Gündem No: 309 7. yeni bölüm fragmanında romantik aşk sahnesi - İzle

No: 309 7. yeni bölüm fragmanında romantik aşk sahnesi - İzle

18.07.2016 - 08:08 | Son Güncellenme:

Fox Tv ekranlarında yayınlanan No: 309 dizisi yoluna dolu dizgin devam ediyor. 7. bölüm fragmanı yayınlanan No: 309'da heyecan dorukta. İşte tüm ayrıntılar ve No: 309 dizisinin son yayınlanan 7. bölüm fragmanı...

No: 309 7. yeni bölüm fragmanında romantik aşk sahnesi - İzle

No: 309’un 7. bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu. No: 309’un son bölümünde Lale ve Onur’un aileleri güzel bir sürpriz yaparak ikiliyi bir araya getiriyorlar. Onur ve Lale bu sürprizin ardından ise aralarındaki yanlış anlaşılmaları giderip romantik anlar yaşıyor.

Başrollerinde Demet Özdemir ve Furkan Palalı'nın yer aldığı No: 309 7. bölümü ile 20 Temmuz 2016 Çarşamba akşamı saat 20:00'da Fox Tv'de.

Haberin Devamı

NO: 309 7.BÖLÜM FRAGMANI

NO: 309 SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI ?

Her hafta Çarşamba günü Fox TV ekranlarında yayınlanan No: 309 son bölümüyle izleyicileri ekran başına kitlemeye devam etti. Lale, Pelinsu' yla konuştuktan sonra Onur'dan ayrılması ortalığı iyice karıştırdı. Lale'nin Onur'a onu terk ettiğini söylemesi iki aileyi de harekete geçirdi. Her iki ailede Lale ve Onur'u bir araya getirmek için elinden gelen her şeyi yaptılar. No: 309 son bölümde Lale ve Onur'un ailesi bir araya gelerek plan yapıp ikiliyi tekrar bir araya getirmek için büyük bir çaba sarf ettiler. Lale ve Onur ikilisi birbirlerinden habersiz bir araya gelince şok oldular. Aileler Lale ve Onur'un tekrar bir araya gelmesini istediler. Bu sebepten ötürü ikili beraber vakit geçirmek zorunda kaldılar..

Haberin Devamı

No: 309 7. yeni bölüm fragmanında romantik aşk sahnesi - İzle

NO:309 KÜNYESİ

SENARYO: ASLI ZENGİN- BANU ZENGİN

YÖNETMEN: HASAN TOLGA PULAT

YAPIMCI: ŞENAY ABACI TURGUT YAPIM: GOLD FİLM

MÜZİSYEN: VOLKAN AKMEHMET- İNANÇ ŞANVER

JENERİK ŞARKISI: BURAY

TÜR: ROMANTİK KOMEDİ

UYGULAYICI YAPIMCI: AYNUR BAŞGÖK

NO:309 DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR

Demet Özdemir, Furkan Palalı ve Sumru Yavrucuk gibi isimlerin başrollerini paylaştığı NO: 309 dizisinin çekimleri İzmir Karşıyaka’da yapıldı. Bazı sahneler ise İstanbul’da çekilmiştir. Gelecek bölümlerin tam olarak nerede çekileceği ise şu an için netleşmiş değil.