Gündem No: 309 16. yeni bölüm fragmanında Onur oyuna geliyor!

No: 309 16. yeni bölüm fragmanında Onur oyuna geliyor!

03.10.2016 - 07:42 | Son Güncellenme:

No: 309 yeni bölümde ortalık karışıyor. Mekan çıkışında Pelinsu, Onur'u öpüyor. Bu görüntüler yayılınca Lale, Onur'u kıskandığını itiraf ediyor. Fox TV'nin sevilerek izlenen dizisi No: 309 yeni bölümde aralarına kara kedi giren Onur ve Lale, ailelerinin araya girmesiyle buzları eritiyor. No: 309 16. yeni bölüm fragmanı izleyenlerden tam not aldı.

No: 309 16. yeni bölüm fragmanında Onur oyuna geliyor

No: 309 16. yeni bölüm fragmanında sempatik ikili Onur ve Lale'nin arası doktor ve Pelinsu'nun hain çabaları sonucu açılır. No: 309 yeni bölümde mekan çıkışında gazetecilerin önünde Pelinsu, Onur'u öpünce ortalık karışır. Lale gördükleri karşısında şaşkına döner ve Onur'u kıskanmaya başlar. No: 309'un çarşamba akşamı ekrana gelecek yeni bölümünde aileler ikilinin arasındaki buzları eritir...

Haberin Devamı

Yapımcılığını Gold Film'in üstlendiği başrollerinde Demet Özdemir, Sumru Yavrucuk, Furkan Palalı, Cihan Ercan, Özlem Tokaslan, Suat Sungur gibi usta isimlerin yer aldığı No: 309 her Çarşamba akşamı FOX'ta...

NO: 309 16. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Evlenme arifesindeki Lale, aldatılınca aşka tövbe etmiştir. Yine de onu evlendirme derdinde olan annesini kırmayıp, görüşme ayarladığı doktor Onur ile buluşmaya gider. Ancak masasına oturduğu Onur, bir başkasıdır. Bu yanlış buluşma beklenmeyen sonuçlara yol açar.

Onur ve Doktor Onur arasında yaşanan kavga Lale’yle Onur’un aralarının açılmasına sebep olur.. Lale artık emindir Onur’la evlenmeyecektir. Onur içinde durum farksız değildir o da Lale’ye çok sinirlidir. İkisinin de gergin ve bir o kadar da üzgün halleri ailelerinin gözünden kaçmaz, onları barıştırmak için harekete geçerler.. Acaba bu sefer de başarılı olabilecekler midir?

Haberin Devamı

Lale’nin yaşadığı stres düğünün ertelenmesine sebep olur. Herkes Lale için endişelenmektedir. Lale’nin Onur’a soğuk davranmasının sebebini herkes yaşadığı strese bağlasa da, asıl neden farklıdır. Lale yaşadığı olayı doktor Onur’la paylaşır ve ondan destek alır. Bu arkadaşça yakınlaşmaları Onur cephesinde yanlış anlaşılmalara yol açar.. Özellikle Lale’nin evlenmekten vazgeçmesi, Onur’un Doktor Onur’a karşı iyice hırslanmasına sebep olur..

No: 309 Genel Hikayesi

Dedesinden kalan mirası alabilmek ve şirketin başına geçebilmek için evlenmesi ve de çocuk sahibi olması gereken Onur, annesinin zoruyla bir randevuya gider. Lale de annesinin ayarladığı randevu için aynı mekandadır. Birbirlerini tanımayan Lale ve Onur yanlış anlaşılmalar sonucu aynı masaya otururlar. Bu yanlışlık onları büyük bir sürprize hazırlar..