Teknoloji Nokia 3, 5 ve 6 için Android Oreo güncellemesi doğrulandı

Nokia 3, 5 ve 6 için Android Oreo güncellemesi doğrulandı

28.09.2017 - 14:16 | Son Güncellenme:

Bu ayın başlarında, HMD Global, tüm Nokia Android akıllı telefonlarının bir Android 8.0 Oreo güncellemesi alacağını doğruladı. Ancak şirket o sırada güncelleme için yayınlanma zaman çizelgesini paylaşmadı. Şimdi, şirket Android 8.0 Oreo güncellemesinin bu yılın sonundan önce Nokia 3, Nokia 5 ve Nokia 6 akıllı telefonlarına geleceğini açıkladı.

Nokia 3, 5 ve 6 için Android Oreo güncellemesi doğrulandı

milliyet.com.tr

Haberin Devamı

HMD Global'in Avustralya, Yeni Zelanda ve Endonezya bölgelerinde genel müdürü Mark Trundle, GadgetGaul ile yaptığı bir röportajda, Nokia 3 , Nokia 5 ve Nokia 6 akıllı telefonların Android 8.0 Oreo güncellemelerini "bu yıl sonundan önce alacağını" doğruladı. Bu iyi bir haber çünkü Nokia, yeni Android akıllı telefonlarını düzenli olarak güncelleyeceğini taahhüt ettiği için müşterilerin markaya olan güveni artıyor.

HMD Global özellikle, söz konusu cihazların en ucuzu olan Nokia 3'ün Android 8.0 Oreo'ya yükseltileceğine dikkat çekti. Akıllı telefonun düşük fiyat etiketini, Nokia'nın güvenlik yamalarını ile güncellemeleri düzenli olarak uygulamaya koyduğunu göz önüne alırsak markanın geri dönüşü ciddiye aldığı ve rekabetçi pazarda güçlü adımlar attığı söylenebilir.