Teknoloji Nokia 9 PureView için yeni bir kılıf cihazın 5 kamerayla geleceğini destekliyor

Nokia 9 PureView için yeni bir kılıf cihazın 5 kamerayla geleceğini destekliyor

27.11.2018 - 11:56 | Son Güncellenme:

Nokia 9'un beş kamerayla geleceği dedikodusu günden güne yayılıyor. Amazon'a sızan telefonun kılıfı, Nokia 9'un 5 arka kamerayla geleceğini destekliyor.

Nokia 9 PureView için yeni bir kılıf cihazın 5 kamerayla geleceğini destekliyor

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Nokia 9 PureView, henüz mükemmel olmayan kamera yazılımı nedeniyle 2019'un başlarına kadar ertelenmiş olsa da, akıllı telefonun tasarımı hakkında yeni bir bilgi daha ortaya çıktı.

Amazon'da ortaya çıkan kılıf, söz konusu akıllı telefonun ön panel tasarımını göstermiyor. Ancak, arkadaki kesikler daha önce sızdırılmış olan garip görünümlü kamera düzenini doğruluyor.

Nokia 9 PureView için yeni bir kılıf cihazın 5 kamerayla geleceğini destekliyor

Nokia 9 PureView'in, beş arka kamerayla gelmesi bekleniyordu. Amazon'da yayınlanan kılıftaki kamera delikleri ise beş kamera, flaş ve otofokus için toplamda yedi deliğe sahip. Ayrıca kameralar için ZEISS Optics ile beraber çalışılıyor.

Oldukça etkileyici kamera sisteminin yanı sıra, Nokia amiral gemisi, Qualcomm'un Snapdragon 845'i, 128 GB dahili depolama alanı ve 6 GB'lık RAM özelliği ile öne çıkıyor. Ayrıca, yeni bir sızıntı cihazın Android One programının bir parçası olarak muhtemelen Android 9 Pie ile kutudan çıkacağını ortaya çıkardı. Ayrıca, telefonun altında 3.5 mm kulaklık jakı da olacak.

Haberin Devamı

Şu anda Nokia 9 PureView'in uluslararası piyasaya çıkış tarihi belirsiz. En son bilgilere göre, Nokia akıllı telefonların arkasındaki şirket HMD Global, Ocak'taki CES 2019 veya Şubat'taki MWC 2019'dan sonra bir açıklama yapmayı planlıyor.