Gündem Nolur Ayrılalım 5. bölümü ile neden final yaptı? İşte son bölümde yaşananlar...

Nolur Ayrılalım 5. bölümü ile neden final yaptı? İşte son bölümde yaşananlar...

14.08.2016 - 14:50 | Son Güncellenme:

Cuma günlerinin en çok izlenen rakipsiz dizisi Nolur Ayrılalım 5. bölümünde final yaptı. Nolur Ayrılalım aldığı yüksek reyting oranlarına rağmen reklamcı bulamadı ve dizi sona erdi. Nolur Ayrılalım final bölümü ve detayları haberimizde...

Nolur Ayrılalım 5. bölümü ile neden final yaptı İşte son bölümde yaşananlar...

Nolur Ayrılalım 5. son bölüm ile ekrana geldi. Ekrana gelen Nolur Ayrılalım 5. son bölüm'de Ulaş ve Azize aşkı son mu buldu? Fox Tv ekranında yayınlanan sevilen dizi Nolur Ayrılalım son bölüm ve merak edilen tüm detayları haberimizde...

Haberin Devamı

NOLUR AYRILALIM 5. SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Nolur Ayrılalım'dan yeni bölüm ipuçları!

Cuma günü son bölümü yayınlan Nolur Ayrılalım'da işler kızıştı.

Ulaş, Azize’nin kendisiyle “kısmetini bulmak için” birlikte olduğunu düşünüyor. Yıllar sonra hayatının kadınını bulduğunu ve o kadın tarafından yara aldığı için daha da hırslanıyor. yapacağı tek şey Azize'yi terk etmek ama bunu gerçekten yapabilecek mi?

NOLUR AYRILALIM 5. BÖLÜM FRAGMANI

Asla! Süründürme sırası artık Ulaş’ta!

Azize ve Turgay cephesi ise şoka girmiş durumda çünkü tüm plan çökmek üzere! Azize bir şekilde kendini temize çıkarmalı ve Ulaş’a kendini affettirmeli, ama nasıl? Yeni bölümde Azize'nin azmini görebilecek miyiz dersiniz. :)

Haberin Devamı

Yusuf ve Temmuz arasındaki iş ilişkisi de günden güne şiddetini arttırıyor. Temmuz işi bırakmaya karar verse de Yusuf onu bırakmıyor. Bırakmamasının sebebi ise yeni bölümde anlaşılıyor.

NOLUR AYRILALIM 5. BÖLÜM 2. FRAGMANI

GÜRGEN ÖZ KİMDİR?

Gürgen Öz (d. 10 Mayıs 1978, Zonguldak), Türk oyuncu.

10 Mayıs 1978'de Zonguldak'ta doğdu.Ortaokul ile liseyi TED Zonguldak Koleji'nde okuduktan sonra üniversite için İstanbul'a yerleşti.İstanbul Üniversitesi Sanat Tarihi bölümünde bir yıl eğitim gördükten sonra Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü oyunculuk ana sanat dalı giriş sınavlarına girdi ve kazandı.

Konservatuvardayken "Alman Satrancı" adlı oyununu yazdı.

Okul sonrası , bağımsız ekiplerle Yurt içi ve Yurt dışında çeşitl uluslararası Tiyatro festivallerine katıldı. "Bakırköy Belediye Tiyatroları" ve "Devlet Tiyatroları"nda görev aldı. BBT'de, Yaşar Kemal'in yazdığı, Müşfik Kenter'in yönettiği, görev aldığı son oyun olan "Teneke"de başrolü üstlendi.

Çeşitli rollerin ardından Tv ve Sinema kariyerine başladı.2005 yılında gece yarısı showu olarak başlayıp 2007 yazında sona eren, "Televizyon Makinası" programında, Türk televizyonlarında ilk kez; Canlı yayın Doğaçlama Performanslarını gerçekleştirdi.

2008 yılında çarpık kentleşme üstüne "Neden Böyle" isimli bir kısa belgesel çeken ve birçok konsept kitapta öyküleriyle yer alan sanatçının 2013 yılında ilk ikitabı "Nevrotik" okuyucuyla buluştu.

Haberin Devamı

Oynadığı bazı tiyatro oyunları

Teneke : Yaşar Kemal - Bakırköy Belediy Tiyatrosu
Kadınlar da Savaşı Yitirdi : Curzio Malaparte - Bakırköy Belediyesinin Tiyatrosu
Terk : Onur Bayraktar - Stüdyo Drama
Suret : Onur Bayraktar - Stüdyo Drama

Oynadığı bazı sinema filmleri

Zaman Makinesi 1973
Plajda
Çinliler Geliyor
Hokkabaz
Romantik Komedi
Romantik Komedi 2

Oynadığı bazı dizi filmler

Kısmetim Otel
Aşka Sürgün
Aşk Oyunu
Avrupa Yakası
Melek
Sakarya Fırat
Aşkım Aşkım
Başrolde Aşk