Teknoloji Nubia Z11 Ön Siparişe Başladı

Nubia Z11 Ön Siparişe Başladı

30.06.2016 - 16:29 | Son Güncellenme:

Çinli Nubia yeni nesil amiral gemisi Z11’i tanıttı ve çok geçmeden Nubia Z11 Ön Siparişe Başladı. Peki telefonun fiyatı ne kadar?

Nubia Z11 Ön Siparişe Başladı

Çinli markaların son yıllarda mobil pazarı ciddi anlamda domine ettiğine şahit oluyoruz. İlk 10 firma arasına 7 firma sokan Çin her geçen gün Apple ve Samsung‘u liderlik koltuğunda tedirgin etmeye devam ediyor. Bu firmalardan birisi olan Nubia‘da geçtiğimiz gün yeni nesil amiral gemisini tanıttı. Bu tanıtımın ardından gözler firmaya çevrilmişti ve bugün itibariyle Nubia Z11 Ön Siparişe Başladı.

Haberin Devamı

Açıklanan bilgilere göre ZTE Nubia Z11, iki farklı versiyon ile birlikte geliyor. Bunlardan ilki, 4 GB RAM ve 64 GB depolama alanı seçeneklerine sahip olacak. Diğeri ise 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanına sahip sürüm. Diğer özellikleri aynı olan bu iki versiyonun sadece depolama ve bellek konusunda birbirlerinden ayrıldığı söylenebilir.

Nubia Z11 Ön Siparişe Başladı

6GB RAM /128GB Hafıza seçeneğine sahip telefon 699 dolardan

4GB / 64GB Hafıza seçeneğine sahip telefon ise 499 dolar fiyatlandırmaya sahip oldu.

Bu fiyatlarla global pazarda ne kadar başarılı olunur bilinmez ama bu özelliklerde daha uygun fiyatlı ürünlere Çin pazarında rastlamakta oldukça mümkün….