Siyaset Numan Kurtulmuş: AK Parti'nin seçim manifestosunda 10 civarında madde olacak

Numan Kurtulmuş: AK Parti'nin seçim manifestosunda 10 civarında madde olacak

17.01.2019 - 12:30 | Son Güncellenme:

AK Parti Genel Başkan Vekili, AK Parti'nin seçim manifestosunda 10 civarında madde olacağını açıkladı.

Numan Kurtulmuş: AK Partinin seçim manifestosunda 10 civarında madde olacak

Kurtulmuş, A Haber'de önemli açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Açıklamalarından satır başları:

Münbiç'teki patlamayı değerlendiren Kurtulmuş, "Dünkü olayın ABD'nin çekilme kararını etkileyeceğini zannetmiyorum. ABD bu bölgeden çekilince boşluk bırakmadan, bölgenin terörden temizlenmesi sürecini hayati buluyorum" ifadesini kullandı..

ABD'NİN ÇEKİLME KARARI

ABD'nin Suriye'den çekilme kararı sonrası yaşanan gelişmelere değinen Kurtulmuş, "ABD devleti içerisinde farklı unsurların tutarsızlığı var." dedi.

GÜVENLİ BÖLGE GÖRÜŞMESİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ABD Başkanı Trump arasında gerçekleşen 'güvenli bölge' görüşmesine ilişkin konuşan Kurtulmuş, "Çekiç güç gibi bir durumu Türkiye kabul etmez." dedi.

AK PARTİ'NİN SEÇİM MANİFESTOSU

31 Mart seçimlerine gidilirken AK Parti'nin açıklayacağı manifesyoya ilişkin bilgiler de veren Kurtulmuş, manifestonun 10 maddeden oluşacağını belirtti.

CHP'DEKİ İZMİR KRİZİ

Haberin Devamı

Yerel seçimlerde CHP'nin İzmir adayıyla ilgili yaşanan krizle ilgili konuşan Kurtulmuş, "CHP'nin iç zaafları üzerinden kampanya yürütmeyiz." dedi.

SEÇİM ANKETLERİ

Kurtulmuş, AK Parti'nin anket çalışmalarının sürdüğünü belirterek, "İstanbul ve Ankara olmak üzere seçimlere favori olarak giriyoruz." ifadelerini kullandı.
.