Cadde Nur Bozar o iddialara yanıt verdi!

Nur Bozar o iddialara yanıt verdi!

17.11.2014 - 13:58 | Son Güncellenme:

Bu Tarz Benim'in dikkat çeken yarışmacılarından Nur Bozar elenmek istediğini söyleyerek program konseptine uygun olmayan bir kıyafetle yarıştı. Nur Bozar'ın elenmek istemesinin nedeni olarak öne sürülen iddialar doğru mu?

Nur Bozar o iddialara yanıt verdi

Show Tv ekranlarında yayınlanan Bu Tarz Benim yarışmasının son bölümünde "Buraya elenmek için geldim" diyerek şimşekleri üzerine çeken Nur Bozar'ın Acun Ilıcalı'yla TV8 için anlaştığı iddia ediliyor.

Haberin Devamı

TV8 İÇİN Mi ELENDİ?

Bu Tarz Benim yarışmasına katıldıktan sonra ünlenen Nur Bozar’ın yarışmaya devam etmek yerine televizyon sektörüne girmek istediği öğrenildi. Nur Bozar’a birçok kanaldan teklif geldiği yine aynı programda Kemal Doğulu tarafından gündeme getirilmişti.

TV8'in patronu Acun Ilıcalı'nın, Show TV'den 2002 yılından beri 47 milyon lirayı bulan alacaklarının bir bölümüne karşılık olarak Nur Bozar'ı transfer ettiği iddiaları doğru mu herkes bunu merak ediyor.

Acun Ilıcalı, o dönem Çukurova grubunda olan Show TV'de yaptığı programlar için 47 milyon TL alacaklıydı. Aradan geçen 2 yıl içinde bu borcun bir bölümünün ünlü televizyoncuya ödendiği biliniyor.

Ancak borcun geri kalanı hala ödenmediği için, Ilıcalı kalan borçlara karşılık Show TV'den Nur Bozar'ı transfer ettiği konuşuluyor..

Haberin Devamı

Nur Bozar'ın Acun Ilıcalı'yla TV8 için anlaştığı öne sürülmüştü. Elenen yarışmacı Bozar, sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile "Acun bey ile hiçbir görüşmem olmamıştır" diyerek çıkan haberleri yalanladı.

Yazarlar