Gündem Nusaybin'in iki mahallesinde yasak kaldırıldı

Nusaybin'in iki mahallesinde yasak kaldırıldı

20.12.2016 - 16:59 | Son Güncellenme:

Mardin’in Nusaybin ilçesine bağlı 2 mahallede bugün ilan edilen sokağa çıkma yasağı kaldırıldı.

Nusaybinin iki mahallesinde yasak kaldırıldı

Mardin Valiliğinden yapılan açıklamada, 5442 Sayılı İl İdaresi Kanunun ilgili maddeleri gereğince bugün 06.00 itibari ile Nusaybin ilçesine bağlı Akarsu ve Yavruköy mahallelerinde sokağa çıkma yasağı ilan edildiği anımsatılarak, yasağın saat 16.00 itibariyle kaldırıldığı duyuruldu.

Haberin Devamı

SABAH İLAN EDİLEN SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI KALDIRILDI

Nusaybin İlçesi'ne bağlı Akarsu ve Yavruköy kırsal mahallelerinde, uygulanacak operasyon öncesi bugün sabah saat 06.00'da ilan edilen sokağa çıkma yasağının, bugün saat 16.00 itibariyle karlıdırıldığı duyuruldu. Mardin Valiliği'nin konuya ilişkin yaptığı yazılı açıklamada şöyle denildi:

"5442 Sayılı İl İdaresi Kanunun ilgili maddeleri gereğince; 20 Aralık 2016 Salı günü saat: 06.00 itibari ile Nusaybin İlçesine bağlı olan, Akarsu ve Yavruköy Mahalleri ile sınırlı olmak üzere ikinci bir duyuruya kadar sokağa çıkma yasağı ilan edilmişti. Yukarıda belirtilen yerlerde icra edilen operasyonlar sona erdiğinden, ilan edilen sokağa çıkma yasağı 20 Aralık 2016 Salı günü saat 16.00 itibari kaldırılmıştır. Vatandaşlarımıza, can ve mal güvenliklerinin sağlanması amacıyla uygulanan sokağa çıkma yasağına gösterdikleri hassasiyetten dolayı teşekkür ederiz" denildi.