Gündem O Bana Çok Benzer’de bu hafta hangi ünlüler var?

O Bana Çok Benzer’de bu hafta hangi ünlüler var?

19.08.2016 - 11:11 | Son Güncellenme:

Ekranların eğlenceli programı O Bana Çok Benzer yepyeni bir bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Seyircinin merakla beklediği O Bana Çok Benzer’de bu hafta hangi ünlüler var? sorusu netleşti. Show Tv'de yeni bölümü ile 20 Ağustos Cumartesi akşamı ekrana gelecek olan O Bana Çok Benzer’de bu hafta sürpriz isimler var. İşte o detaylar...

O Bana Çok Benzer’de bu hafta hangi ünlüler var

O Bana Çok Benzer programının 20 Ağustos Cumartesi akşamı ünlü konukları belli oldu. Her bölümünde ünlülerin birbirinden farklı meslekler yaparak izleyicileri kahkahaya boğduğu “O Bana Çok Benzer”in bu haftaki ilk ünlü konuğu, model, sunucu ve oyuncu Tuğba Özay…. Takım elbise satan bir mağazada çalışacak olan Tuğba Özay , bir yandan gelen müşterilere kıyafet satmaya çalışırken bir yandan da kendisinin Tuğba Özay olmadığına dair binbir bahane üretecek.

Haberin Devamı

“O Bana Çok Benzer“in bu haftaki ikinci konuğuysa, komedyen Yavuz Seçkin. Bir kadın ayakkabıcısında satıcılık yapacak olan Yavuz Seçkin, yaptığı taklitler ve birbirinden ilginç satış teknikleriyle izleyicileri ekrana bağlayacak.

“O bana Çok Benzer”in üçüncü ünlü konuğu ise, sunucu Hakan Hatipoğlu. Bir takıcıda satış görevlisi olarak karşımıza çıkacak.

“O Bana Çok Benzer“in bir başka ismi ise ünlüşarkıcı Murat Güloğlu. Murat Güloğlu O Bana Çok Benzer için, bir kahvaltıcıda servis elemanı rolüne bürünecek.

“O Bana Çok Benzer”in dördüncü konuğu ise ünlü şarkıcı ve oyuncu Cem Belevi. Cem Belevi, çantacıda çalışıp gelen müşterileri şakalayacak.

“O Bana Çok Benzer”in sıradaki ismi ise, ünlü Astrolog Rezzan Kiraz. Rezzan Kiraz, pasta malzemeleri saatan bir dükkanda çalışacak.

O Bana Çok Benzer’de bu hafta hangi ünlüler var

Haberin Devamı

“O Bana Çok Benzer”in bir diğer ünlü konuğu ise, ünlü türkücü İsmail Türüt. Bir şarküteride satış görevlisi çalışan İsmail Türüt, gelen hiç bir müşteriyi doyurmadan dükkandan göndermeyecek.

O bana Çok Benzer’in sıradaki ünlü konuğuysa, gündüz kuşağının ünlü sunucusu Zahide Yetiş. Zahide Yetiş O Bana Çok Benzer için bir züccaciyede satış görevlisi olarak görev yapacak.

“O Bana Çok Benzer”in bir diğer ünlü konuğu iseünlü oyuncu Ümit Erdim. Bir kafe-lokantada garson olarak çalışacak olan Ümit Erdim, müşterilere birbirinden komik şakalar yapacak.

“O Bana Çok Benzer”in son ünlü konuğu ise, ünlü sunucu Gizem Hatipoğlu. Gizem Hatipoğlu O Bana Çok Benzer’de bir kadın giyim mağazasında reyon görevlisi olarak çalışacak.

Duayen isim Ali Poyrazoğlu’nun seslendirme yaptığı “O Bana Çok Benzer” yeni bölümüyle 20 Ağustos Cumartesi akşamı saat 21.30’da Show TV’de!