Gündem O Hayat Benim 106. yeni bölümde Arda ile Efsun ayrılacaklar mı? - İzle

O Hayat Benim 106. yeni bölümde Arda ile Efsun ayrılacaklar mı? - İzle

21.10.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Fox Tv'de ekrana gelen O Hayat Benim dizisi yeni bölümü için nefesler tutuldu. Merakla beklenen O Hayat Benim 106. bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu. Dikkat çeken sahneleriyle gündemden düşmeyen O Hayat Benim 106. bölüm Arda ile Efsun ayrılacaklar mı? sorusu merak konusu oldu.

O Hayat Benim 106. yeni bölümde Arda ile Efsun ayrılacaklar mı - İzle

O Hayat Benim 23 Ekim Pazar günü yeni bölümü ile izleyicinin karşısına çıkıyor. Sevilen dizinin yayınlanan son bölümünde Efsun'un başına gelenler merak uyandırıyor. O Hayat Benim 23 Ekim Pazar günü 106. yeni bölüm ile ekrana gelecek. İşte O Hayat Benim tanıtım fragmanı ve merak edilen detaylar...

Haberin Devamı

Başrollerinde Keremcem, Ezgi Asaroğlu, Ceren Moray, Oya Başar gibi isimlerin paylaştığı dizide bu hafta sürpriz gelişmeler sizleri bekliyor. 23 Ekim Pazar akşamı yayınlanacak olan dizide heyecan dorukta. İşte O Hayat Benim yeni bölüm fragmanı...

O HAYAT BENİM 106. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Pazar akşamları yayınlanan reyting fenomeni dizi O Hayat Benim 106. bölüm fragmanı dizi hayranları tarafından merak konusu oldu. Dizi yeni sezona geçtiğimiz hafta yeni bölümü ile start vermişti. 23 Ekim Pazar akşamı saat 20:00'da ekranlara gelecek olan dizinin son bölümünde, Etrafı polisler tarafından çevrilen Kenan, Bahar’ı kolayca bırakmamaya kararlıdır. Ömer ise senelerdir peşinde olduğu Kenan’ın bir kez daha kaçmasına izin vermeyecektir. Ama Kenan’ın yakalanması bile Bahar’la Ateş arasındaki gerginliğin çözümü olmaz… Arda’nın hesabını veremediği gece ise Efsun’la evliliğini yıkıma sürükler. İşte O Hayat Benim 106. bölüm fragmanı ve detayları...

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?
Etrafı polisler tarafından çevrilen Kenan, Bahar’ı kolayca bırakmamaya kararlıdır. Ömer ise senelerdir peşinde olduğu Kenan’ın bir kez daha kaçmasına izin vermeyecektir. Ama Kenan’ın yakalanması bile Bahar’la Ateş arasındaki gerginliğin çözümü olmaz… Arda’nın hesabını veremediği gece ise Efsun’la evliliğini yıkıma sürükler. Efsun, Nuran’ı da alıp evi terk etmeye karar verir. Ama Arda ona izin vermez. Efsun ve çocukları yerine kendi gidecektir. Cemre’nin oyunları amacına ulaşmaktadır. Ama Cemre haddini aşan son bir hamle daha yapınca, Sultan nihayet harekete geçer. Konaktaki kadınların savaşı şiddetlenirken, bundan zarar geren yine çocuklar olacaktır. Nuran, kendisi ve ailesiyle ilgili öyle şeyler öğrenir ki dünyası altüst olur.

104. BÖLÜMDE ŞAŞIRTAN OLAYLAR YAŞANIYOR
Bahar, Zühal’in yalanlarını öğrenmiştir ve Efsun’la Sultan’ın bu yalana ortak olduklarından emindir. Bahar şüphesinin peşinden ilerlerken, Ateş de onu yalnız bırakmamaya kararlıdır. Çocuklarına ne olduğunu öğrenmeden ikisi de vazgeçmeyecektir. Fakat Ateş her an Bahar’ın yanında olmak isterken, Kenan’a açtığı savaştaki avantajını kaybetmekten kaçamaz. Sırlar ortaya çıkarken, Kenan artık Ateş’e karşı harekete geçecektir. Kenan’ın konaktan biriyle irtibat halinde olduğunun öğrenilmesi, Hülya ile Efsun’u da tehlikeli bir yalanın peşine düşürür. Yaklaşan yüzleşme, büyük bir savaşın da başlangıcı olacaktır. Efsun kendini dört bir yandan kritik oyunların ortasında bulur. Evliliğini yıkabilecek bir sırla artık yüzleşmek zorundadır.

Haberin Devamı

DİZİNİN KONUSU
Konu hayatın ve aşkınsa, kadere asla teslim olma. O Hayat Benim'de küllerinden doğan aşklara ve hayata yenilmeden tutunma mücadelelerine hep birlikte tanık oluyoruz. Sırlar bir bir ortaya çıkmaya başlamıştır, artık işler kimsenin umduğu gibi gitmeyecek, herkesi şaşırtacak büyük gelişmeler yaşanacaktır. Bahar, Ateş ve Efsun için yepyeni bir dönem başlamıştır. O Hayat Benim'in gizemli dünyasına sizi de bekliyoruz.

Fox TV ekranlarında her Pazar akşamı yayınlanan O Hayat Benim 106. bölüm fragmanında bu hafta heyecan dorukta. 23 Ekim pazar günü yayınlanacak olan bölümde sürpriz gelişmeler sizleri bekliyor. Dizinin son bölümünde, Etrafı polisler tarafından çevrilen Kenan, Bahar’ı kolayca bırakmamaya kararlıdır. Ömer ise senelerdir peşinde olduğu Kenan’ın bir kez daha kaçmasına izin vermeyecektir. Siz de haberimizden O Hayat Benim 106. bölüm fragmanını ve özetini bulabilir ayrıntıları takip edebilirsiniz.