Gündem O Hayat Benim 108. bölüm fragmanında Bahar'ın hayatı tehlikede!

O Hayat Benim 108. bölüm fragmanında Bahar'ın hayatı tehlikede!

03.11.2016 - 10:04 | Son Güncellenme:

O Hayat Benim 108. yeni bölüm fragmanı yayınladı. Pazar akşamları ekrana gelen O Hayat Benim 108. yeni bölümde Bahar'ın hayatı bir kez daha tehlikede! Efsun kızı ve Bahar arasında bir tercih yapmak zorunda mı bırakılacak? O Hayat Benim 108. yeni bölüm fragmanı ile Fox TV ekranında yayınlanmaya hazırlanıyor.

O Hayat Benim 108. bölüm fragmanında Baharın hayatı tehlikede

Yapımcılığını Pastel Film'in üstlendiği O Hayat Benim bu hafta yeni bölümü ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Aşk, tutku ve ihtirasların yaşandığı O Hayat Benim'de nefes kesen sahneler yaşanıyor. Yayına giren O Hayat Benim 108. bölüm fragmanına göre, Nuran’ı kurtarmak için Bahar ve Ateş canlarını ortaya koymak zorundadır. Bu büyük mücadele, Bahar’la Ateş’i yeniden birbirine yakınlaştırır. İşte O Hayat Benim 108. bölüm fragmanı ve detayları...

Başrollerini Ceren Moray, Keremcem, Ezgi Asaroğlu ve Oya Başar'ın paylaştığı O Hayat Benim yeni bölümü ile 6 Kasım 2016 Pazar akşamı saat 20:00'da Fox Tv'de.

O HAYAT BENİM 108. BÖLÜM ÖZETİ

Haberin Devamı

Nuran’ı kurtarmak için Bahar ve Ateş canlarını ortaya koymak zorundadır. Bu büyük mücadele, Bahar’la Ateş’i yeniden birbirine yakınlaştırır. Nuran tehlikeden kurtulsa da Efsun’la kavuşmaları mümkün görünmüyordur. Nuran’ı Çocuk Yuvası’na teslim ettiklerinde koruyucu aile, küçük kızı alıp kendi evlerine götürmek için beklemektedir. Koruyucu ailenin Nuran’dan yaka silkip vazgeçmesini sağlamaktan başka hiçbir çıkar yol kalmamıştır...

Kısmetsiz Mahallesindeyse yeni bir ittifak kurulmaktadır. Zühal ve Seçil, bu sefer kesinkes yırtmak umuduyla Ganimet’in evlerine göz dikerler ve sinsice bir plan uygulamaya başlarlar... Cemre’nin hainlikleri ortaya dökülür. Konakta daha fazla barınamayacağını anlayan Cemre için bütün köprüler yanmıştır. Yüzünü yeniden Kenan’a döner. Cemre’nin ihanetini öğrenip peşine düşen Ateş olur. Bahar’ı yaklaşan ölüm tehlikesinden koruyabilecek tek kişiyse Efsun’dur. Birilerinin canı yanmadan bu sayfa kapanmayacaktır artık!

O HAYAT BENİM 108. BÖLÜM FRAGMANI