Gündem O Hayat Benim 109. bölüm fragmanı yayınlandı! - izle

O Hayat Benim 109. bölüm fragmanı yayınlandı! - izle

07.11.2016 - 10:45 | Son Güncellenme:

O Hayat Benim son yayınlanan bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitledi. Fox Tv'de ekranlara gelen O Hayat Benim son bölümde Bahar ve Nuran'ı korumak isteyen Efsun bıçaklandı. Öte yandan Bahar ve Ateş arasında yaşanan olaylardan ötürü buzlar erimeye başladı. İşte O Hayat Benim 109. yeni bölüm fragmanı...

O Hayat Benim 109. bölüm fragmanı yayınlandı - izle

O Hayat Benim dizisinin başrollerinde Keremcem, Ezgi Asaroğlu ve Ceren Moray gibi isimler rol alıyor. Fox Tv ekranlarında yayınlanan O Hayat Benim hayranları son yayınlanan bölümün ardından 109. bölüm fragmanını beklemeye başladılar. O Hayat Benim henüz yayınlanmayan 109. bölüm fragmanı yayınlandığı anda haberimizde yer alacak...

Haberin Devamı

O HAYAT BENİM SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Nuran’ı kurtarmak için Bahar ve Ateş canlarını ortaya koymak zorundadır. Bu büyük mücadele, Bahar’la Ateş’i yeniden birbirine yakınlaştırır. Nuran tehlikeden kurtulsa da Efsun’la kavuşmaları mümkün görünmüyordur. Nuran’ı Çocuk Yuvası’na teslim ettiklerinde koruyucu aile, küçük kızı alıp kendi evlerine götürmek için beklemektedir.

Koruyucu ailenin Nuran’dan yaka silkip vazgeçmesini sağlamaktan başka hiçbir çıkar yol kalmamıştır... Kısmetsiz Mahallesindeyse yeni bir ittifak kurulmaktadır. Zühal ve Seçil, bu sefer kesinkes yırtmak umuduyla Ganimet’in evlerine göz dikerler ve sinsice bir plan uygulamaya başlarlar... Cemre’nin hainlikleri ortaya dökülür. Konakta daha fazla barınamayacağını anlayan Cemre için bütün köprüler yanmıştır. Yüzünü yeniden Kenan’a döner. Cemre’nin ihanetini öğrenip peşine düşen Ateş olur. Bahar’ı yaklaşan ölüm tehlikesinden koruyabilecek tek kişiyse Efsun’dur. Birilerinin canı yanmadan bu sayfa kapanmayacaktır artık!

Haberin Devamı

O HAYAT BENİM HİKAYE VE KÜNYE

Konu hayatın ve aşkınsa, kadere asla teslim olma...

O Hayat Benim'de küllerinden doğan aşklara ve hayata yenilmeden tutunma mücadelelerine hep birlikte tanık oluyoruz. Sırlar bir bir ortaya çıkmaya başlamıştır, artık işler kimsenin umduğu gibi gitmeyecek, herkesi şaşırtacak büyük gelişmeler yaşanacaktır. Bahar, Ateş ve Efsun için yepyeni bir dönem başlamıştır. O Hayat Benim'in gizemli dünyasına sizi de bekliyoruz.

Yapımcı Firma: Pastel Film
Yönetmen : Sadullah Şentürk
Yapımcı: Yaşar İrvül, Efe İrvül
Senaryo Süpervizörü: Esin Gök
Senarist: Can Sinan- Ali Ercivan- Serdar Soydan