Gündem O Hayat Benim 113. yeni bölüm yayınlandı!

O Hayat Benim 113. yeni bölüm yayınlandı!

10.12.2016 - 16:18 | Son Güncellenme:

O Hayat Benim son bölümüyle reyting listelerini alt üst etti. O Hayat Benim son bölümde Efsun, Nuran’ı Bahar’a vermemek için her türlü kötülüğü yapmaya hazır hale geldi. Nuran’ın hastalanması, Efsun ve Arda’yı çaresiz bir durumda bırakacak. O Hayat Benim her Pazar Fox Tv ekranlarında yayınlanıyor...

O Hayat Benim 113. yeni bölüm yayınlandı

O Hayat Benim'in 113. bölümü için 2 ayrı fragman yayınlandı. O Hayat Benim'in yeni bölümünde Efsun Nuran'ı Bahar'a vermemek için direnir, Bahar ise çok kararlıdır. Sokakta kalan Efsun ne yapacak?

Haberin Devamı

Başrollerini Ezgi Asaroğlu, Keremcem, Ceren Moray, Oya Başar ve Sinan Albayrak’ın yer aldığı O Hayat Benim 113. yeni bölümü ile 18 Aralık 2016 Pazar akşamı Fox'ta olacak. Bu hafta yayınlanmadı.

O HAYAT BENİM 113. BÖLÜM FRAGMANI


O HAYAT BENİM 113. BÖLÜM 2. FRAGMANI

O HAYAT BENİM 113. BÖLÜM ÖZETİ

O Hayat Benim 113. bölümde üst üste yediği darbeler Efsun’u daha da saldırgan yapar. Nuran’ı Bahar’a vermemek için her türlü kötülüğü yapmaya hazırdır. Ama hayat ondan yana olmuyordur bir türlü. Sokakta kalmışlardır. Nuran’ın hastalanması, Efsun ve Arda’yı çaresiz bir durumda bırakır. Sadece Atahanlar değil, sanki bütün dünya onlara karşıdır şimdi ve Efsun’un elinden kızını korumak için hiçbir şey gelmiyordur. Bahar ve Ateş yasal süreci ertelemezler. Savcılığa yaptıkları şikayet, Efsun ve Sultan için geri sayımı başlatır. Hapse girmek kaçınılmazdır. Sultan, Efsun’u korumak uğruna gözünü karartır. İlk hedefi Hülya’nın elinde tuttuğu paralardır. Çünkü Nuran’ın hastalığı gittikçe şiddetlenirken, parasızlık Efsun ve Arda’yı iyice köşeye sıkıştırmaktadır. O Hayat Benim'in yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla bekleniyor.

Haberin Devamı

O HAYAT BENİM HİKAYESİ
Konu hayatın ve aşkınsa, kadere asla teslim olma...O Hayat Benim'de küllerinden doğan aşklara ve hayata yenilmeden tutunma mücadelelerine hep birlikte tanık oluyoruz. Sırlar bir bir ortaya çıkmaya başlamıştır, artık işler kimsenin umduğu gibi gitmeyecek, herkesi şaşırtacak büyük gelişmeler yaşanacaktır. Bahar, Ateş ve Efsun için yepyeni bir dönem başlamıştır.O Hayat Benim'in gizemli dünyasına sizi de bekliyoruz.