Gündem O Hayat Benim 121. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

O Hayat Benim 121. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

12.02.2017 - 11:23 | Son Güncellenme:

O Hayat Benim 120. son bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Başrollerini Keremcem, Ezgi Asaroğlu, Ceren Moray, Oya Başar ve Ahu Sungur gibi isimlerin paylaştığı sevilen dizi O Hayat Benim'de bu hafta Atahanların konağındaysa gizli bir düşman adım adım elini kuvvetlendirmektedir. Reyhan gözünü karartmıştır. Ateş’le arasına kimsenin girmesine izin vermeyecek. Dizinin son bölümden hemen sonra O Hayat Benim 121. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

O Hayat Benim 121. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

O Hayat Benim 120. bölümü dün akşam ekrana geldi. Sultan'ın geçmişte yaşadıkları peşini bırakmazken, Hülya iki oğlunun da katil olmasından Sultan'ı sorumlu tutar. Hakim karşısına çıkan Efsun O Hayat Benim 120. bölümde Ayhan'ın ölümünün bedelini ödemek zorunda kalır. Sultan, Efsun'u kurtarmak için her şeyi göze alsa da Efsun cezasını kendi çekmek zorunda kalacaktır. Merakla beklenen O Hayat Benim 121. bölüm fragmanı yayınlandı...

O HAYAT BENİM 121. BÖLÜM FRAGMANI



O HAYAT BENİM 120. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Haberin Devamı

Hülya hayatının en zor kararını vermek zorundadır. Ne o ne de Müge bir cinayeti saklamanın vicdani yükünü taşımaya hazırdır. Hülya, iki çocuğunun da katil olmasından Sultan’ı sorumlu tutar. Ama Sultan da nasıl kurtulacağını bilmediği başka bir kapana kısılmıştır. Geçmiş günahları peşlerini bırakmıyordur.

Ayhan’ın ölümünün bedelini Efsun ödemek üzeredir. Sultan, Efsun’u kurtarmak uğruna kendi canını vermeye hazırdır. Efsun da Sultan için... Atahanların konağındaysa gizli bir düşman adım adım elini kuvvetlendirmektedir. Beyza’nın kendisini ele vereceğinden korkan Reyhan gözünü karartmıştır. Ateş’le arasına kimsenin girmesine izin vermeyecektir! Bütün bu olağanüstü şartlar içinde, Bahar ve Ateş’i nihayet kızlarına kavuşturacak olan dava da gelip çatar.