Cadde O Hayat Benim 46. bölüm fragmanında Bahar'a şok-izle

O Hayat Benim 46. bölüm fragmanında Bahar'a şok-izle

10.03.2015 - 11:45 | Son Güncellenme:

Fox Tv ekranının ilgiyle takip edilen dizisi O Hayat Benim bu hafta yine çok heyecanlı. Bahar, duydukları karşısında büyük şok yaşarken Nuran ve İlyas işin içinden çıkabilecek mi merak konusu. O Hayat Benim 46. bölüm fragmanı yayınlandı. İşte O Hayat Benim yeni bölümden sürpriz detaylar..

O Hayat Benim 46. bölüm fragmanında Bahara şok-izle

Pazar akşamları ekrana gelen O Hayat Benim bu hafta 46. bölümü 15 mart Pazar akşamı Fox Tv'de ekrana gelecek. O Hayat Benim son bölümde neler yaşanmıştı işte ayrıntılar..

Haberin Devamı

Edibe Atahan’ın işlediği suçlarla yüzleşip cezasını çekme vakti gelmiştir! Annesini kurtaramamanın verdiği azap Mehmet Emir’i altüst eder ve bunun acısını kardeşim dediği Ateş’ten çıkarmaya ant içer.

Efsun ve Nuran ise bunca hayat darmadağın olurken sırf kendilerini kurtarmanın derdindedir. Her şeyden habersiz klinikte tedavi gören Hülya, annesinin başına gelenleri öğrenince kendini kaybeder. Hesap sormak için klinikten kaçar ve Ateş’in peşine düşer.

Düşmanını can evinden vurmak, onun da en sevdiklerini kaybetmesini sağlamak tek amacıdır. İntikamını aldığını, ailesinin artık huzur içinde uyuyacağını düşünen Ateş, Bahar’ı kaybetmek üzere olduğunu çok geç fark edecektir.

Yapımcı Firma: Pastel Film

Haberin Devamı

Yönetmen : Hamdi Alkan

Yapımcı: Yaşar İrvül

Senaryo Süpervizörü: Esin Gök

Senarist: Can Sinan- Ali Ercivan- Mert Meriçli

O HAYAT BENİM 46. BÖLÜM FRAGMANI