Cadde O Hayat Benim 48. bölüm fragmanında Efsun'un sonu-izle

O Hayat Benim 48. bölüm fragmanında Efsun'un sonu-izle

26.03.2015 - 09:51 | Son Güncellenme:

Fox ekranının ilgiyle izlenen dizisi O Hayat Benim 48. bölüm fragmanı yayınlandı. Bahar tek başına kalır. Beyza ise Efsun'un sonunu hazırlayacak açıklamayı yapacaktır. O Hayat Benim yeni bölüm fragmanı ve merak edilenler haberimizde.

O Hayat Benim 48. bölüm fragmanında Efsunun sonu-izle

O Hayat Benim'de heyecan dorukta. İsmail'in Efsun'u evine alması iki kardeşin arasını yine açacaktır. O Hayat Benim 48. bölüm ile 29 Mart Pazar akşamı Fox Tv'de..

Haberin Devamı

Bahar için köprüler artık yıkılmıştır. Hayatını saran tüm yalanlarla yüzleşir. O güne dek ailem dediği herkese sırtını döner. Ona yardım eli uzatan ise İsmail olur. Perişan haldeki Bahar’a evinin kapılarını açar.

Bahar’ı İsmail’in evinde bulan Efsun için iki kız kardeşin savaşı asıl şimdi başlamıştır. Adalet uğruna savaşırken aşkını bu yolda kaybeden Ateş ise Bahar’ı tekrar kazanmak için umutsuzca ona ulaşmaya çalışmaktadır.

Atahanlar'ın konağında matem havası sürerken, Beyza vicdanının sesini daha fazla duymazlıktan gelemez ve Hülya’nın karşısına geçer. Efsun’un sonunu hazırlayacak fitili ateşlemeye kararlıdır!

O HAYAT BENİM 48. BÖLÜM FRAGMANI